Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    OK, to co innego. zrozumialem, ze miedzy 5D a D2X
    ja tesknilem, Piotrus. a forum SUN to juz na pewno Kaleid Cie pewnie ucaluje jak sie ujawnisz
    Ostatnio razem z Kaleidem kupilismy sobie po zagarku Montana na allegro ... takim z melodyjkami jak 20 lat temu byly ja to nie wiem, ale wbrew pozorom my sie lubimy, nawet czasem na gg gadamy :P

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Ostatnio razem z Kaleidem kupilismy sobie po zagarku Montana na allegro ... takim z melodyjkami jak 20 lat temu byly ja to nie wiem, ale wbrew pozorom my sie lubimy, nawet czasem na gg gadamy :P
    chodzi o takie tandetne peweksowe g..o zawalone klawiszami "prawie jak w katalogu Otto z eReFeNu", za jakim w latach 80-tych wszystkim chlopakom puszczaly zwieracze w wieku komunijnym?
    www albo tez flickr

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    chodzi o takie tandetne peweksowe g..o zawalone klawiszami "prawie jak w katalogu Otto z eReFeNu", za jakim w latach 80-tych wszystkim chlopakom puszczaly zwieracze w wieku komunijnym?
    o te i o zadne inne chyba po 15zl byly jest tylko maly problem - moj mi na lape nie wlazi

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    o te i o zadne inne chyba po 15zl byly jest tylko maly problem - moj mi na lape nie wlazi
    a... ale to sie po tygodniu psulo i trzeba bylo uwazac, zeby nikt z "tych wiesniakow, ktorych nie stac" nie zauwazyl (bo oczywiscie dalej twardo nosilo sie zegarek widoczny na rece :-D ).

trzeba bylo z 5 takich kupic
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów