Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wspomniałeś czasy analogowe. Wtedy była wielka trójca C,N,M . Z bardzo podobnym udziałem w rynku. Minolta zwykle była minimalnie z przodu. Trochę z tyłu był pentax, olek i reszta. Czy są szanse, że to powróci? Z wielu względów wątpię.
    no Minolta juz na pewno "to se ne vrati, Pane Havranek!"
    www albo tez flickr

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no raczej...ale wyobrazcie sobie, ze zamiast M rynkiem z N i C podzieli sie S...i co - dziwne uczucie, nie? ale jeszcze do przelkniecia. a teraz sobie wyobrazcie, ze spelnia sie wizja snuta przez kogos po PMA - general electric swoim mamucim okiem zerka w strone tego rynku i w jakies 2 lata zmiata z niego wszystko... do czego zmierzam? ze jak dostatecznie realistyczną uczynicie w swojej swiadomosci tą wizje, to zaczniecie i w swoich canonach odkrywac jakies tam na poczatku niewielki duszyczki

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    no raczej...ale wyobrazcie sobie, ze zamiast M rynkiem z N i C podzieli sie S...i co - dziwne uczucie, nie? ale jeszcze do przelkniecia. a teraz sobie wyobrazcie, ze spelnia sie wizja snuta przez kogos po PMA - general electric swoim mamucim okiem zerka w strone tego rynku i w jakies 2 lata zmiata z niego wszystko... do czego zmierzam? ze jak dostatecznie realistyczną uczynicie w swojej swiadomosci tą wizje, to zaczniecie i w swoich canonach odkrywac jakies tam na poczatku niewielki duszyczki
    No to trochę tak idzie . Ale faktem jest też, że w moich Canonach cholera nie mogę odnaleźć póki co duszy . Ale może ja mało wrażliwy jestem .
    Inna rzecz że Sony by miało zupełnie inny start na rynku gdyby kupiło prawo do marki Minolta.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów