ja sie unosze?ja nawet nie pamietam kiedy ostatni raz sie unioslem w realu, o unoszeniu w internetowych dysusjach nie wspominajac
ja tylko (dosc ironicznie - przyznaje) zwrocilem uwage, ze nie jest tak jak twierdzisz, ze nikt zdiec nie widzial bo to nieprawda. nie slyszalem zadnej opinii, zeby kogos zawiodly, slyszalem natomiast wiele wrecz entuzjastycznych (a oczekiwania przeciez byly przeogromne, wiec musi byc naprawde dobrze!).
po ostatnich garacych "samplach z 3d" wygladajacych jak ciagniete o 2 dzialki d70, ale ktore wielu jednak w ogole bierze pod uwage jako prawdziwe sample, przestaje sie dziwic nikonowi, ze nie pozwalal wynosic zdiec z pokazu - dzieki temu o uwiarygodnienie takich fake'ow jak ten troche powyzej znacznie trudniej. no - chyba, ze ktos bardzo chce wierzyc, ze to nie fake - oczywiscie szanujemy ich![]()
Znaczy zrobione czym, kompaktem?
Zdjecia z miedzynarodowej imprezy, ujecia typowo profesjonalne,
myslisz, ze Canona Agenta 007 wyslal tam, zeby namieszal
na forach fotograficznych i zebysmy sie dali oszukac?
Fotografowie na takich imprezach nie maja nic do roboty, tylko
sie zabawiac....
Sorry, gdyby to byl kotek i babcia Frania, to moglby byc fake...
w przciwienstwie do wszystkich innych
Skoro tu jestes i na tych innych forach, jestes takim
sam onanista jak kazdy z nas.
Mnie tam z tym dobrze. Lubie robic zdjecia, ale lubie tez
zbierac obiektywy ;-)
Ostatnio edytowane przez snowboarder ; 27-08-2007 o 19:55 Powód: Automerged Doublepost
jestem tez sobie w stanie wyobrazic jak restrykcyjnie kontrolowane sa puszki, ktore poszly do testerow i jak drobiazgowo liczone i rejestrowane sa wszystkie foty nimi zrobione. i wyobrazam sobie co mogloby spotkac goscia, ktory wypuscilby takie sampleZnaczy zrobione czym, kompaktem?
Zdjecia z miedzynarodowej imprezy, ujecia typowo profesjonalne,
myslisz, ze Canona Agenta 007 wyslal tam, zeby namieszal
na forach fotograficznych i zebysmy sie dali oszukac?
Fotografowie na takich imprezach nie maja nic do roboty, tylko
sie zabawiac....
rozgryzles mnie, to teraz chyba muze Cie zabic?
w przciwienstwie do wszystkich innych
Skoro tu jestes i na tych innych forach, jestes takim
sam onanista jak kazdy z nas.
Mnie tam z tym dobrze. Lubie robic zdjecia, ale lubie tez
zbierac obiektywy ;-)
-Mam na imie adam, od blisko 2 lat w miare regularnie przegladam fora, niecaly rok temu zarejestrowalem sie na jednym z nich i tak to sie zaczelo...
-ale co? musisz nam to powiedziec!
- jestem....
-wyrzuc to! oczysc sie!...
-jestem...!
-Powiedz! Wspieramy Cie Adam!
-jestem onanistą sprzetowym...
-brawo! to zacznijmy dzisiejsze spotkanie...*
*hmmm...myslicie, ze poradnia dla uzaleznionych forowiczów mialaby rynkową racje bytu?![]()