Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
Teraz już tylko sobie z przyjemnością czytam jak punktujecie rożne "wady" i "zady".
A sam od pół roku już odpadłem w kierunku studni z napisem - średnia rolka filmu
Fascynuje mnie, ze te wyścigi technologiczne nie mogą osiągnąć granic... a już myślałem, ze więcej nie da sie upchnąć w te małe aparaty 35mm.
A jednak...
Powodzenia i każdemu życzę kasy na te zabawki...
Ty sie tak nie ciesz bo mam glupie wrazenie ze i sredni format to czeka. Dlaczego?

Upychanie bajerow w kompaktach sie wypalilo, sam Canon na konferencji przyznal ze kieruja sie na sprzedaz lustrzanek dla wszelkich amatorow, by ci przesiedli sie z kompaktow na lustrzanki. Za jakis czas na podobny pomysl moga wpasc marketoidy jak skoncza sie mozliwosci upychania bajerow w lustrzankach maloobrazkowych i "wymagajacy fotoamator bedzie chcial czegos wiecej"
Kiedys lustrzanki cyfrowe byly drogie i nieosiagalne dla zwyklych smiertelniko-amatorow. Zmienil to 300D.
Kiedys pelnoklatkowe lustrzanki cyfrowe byly drogie i nieosiagalne dla zwyklych smiertelniko-amatorow. Zmienil to 5D.
Kiedys sredni format cyfrowy byl drogi i nieosiagalny dla zwyklych smiertelniko-amatorow... czy to nastepny krok? Decyzja nalezy do marketingowcow.