"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
(BestBuy)
the silence is deafening
18-200 VR II
70-200 VR II
D300s
D3000
the silence is deafening
D300s nawet wiadomo co będzie miał:
http://www.optyczne.pl/index.php?aparat=963
W sumie nic nadzwyczajnego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ale co gonic? korpus za 1100 EUR (nie wiem jaki jest aktualnie przelicznik PLN/EUR ale domyslam sie ze soliiiidny), jesli sam sprzedaje nieco tylko gorzej obrazujace korpusy za 650/850 EUR?
D300 to jest inny sprzet niz 40D/50D. i Canon nie bedzie wypuszczal bezposredniego odpowiednika tego korpusu. czy to jest naprawde tak trudne do pojecia?
ale d300 jest mimo wszystko nieco wyzej pozycjonowany niz 50d, wiec wyzsza cena nie powinna tez dziwic...
generalnie bezposrednio przyrownywac nie ma co, bo obu producentow pozycjonowane sa troche na zakladke...
faktem z kolei jest ze rozwiazania z puszek z wyzszego segmentu szybciej adaptuje to nizszego... z czego z kolei uzytkownicy raczej nie narzekaja...
ma wieksze dysproporcje miedzy najwyzej pozcycjonowanymi body a tymi z nizszej polki...
Ostatnio edytowane przez kichu ; 27-07-2009 o 23:57