www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
http://d90.fotopolis.pl/index.php?n=6595
w sumie to nie jest wyszczegolnione o ktorej wartosci mowia w tej broszurce.
No ale jak pytasz to znaczy, że nie wiesz 8)? Wiec skąd to przekonanie:
No właśnie w broszurce jest, że przetwarzanie Expeed 16bit - to niekoniecznie musi oznaczać, że takie są przetworniki AC w matrycy. Bardziej interesujący jest ten nowy OLPF - to może być przebój.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zobaczcie na zakres ISO w broszurce.
Wygląda na to, że bazowe jest 100 a nie 200![]()
Panowie, tylko jakie realnie znaczenie ma kto robi te matryce. Dla nas jako uzytkowników znaczenie powinno miec to jak obrazuje puszka jako finalny produkt , a nie to czy matryce robi Sony, Canon, czy tez Wujek Zdzisiek w garazu.
Jak mogłem w Ciebie wątpić?!
Jest w pełni analogowy w tym samym sensie w jakim ciągła jest mechanika klasyczna - bo dyskretność mechaniki statystycznej jest do pominięcia.
Innymi słowy - jak jest ciemno na zdjęciu, to jest dyskretnie
Ma znaczenie - bo jeśli Sony tylko robi jej część, to znaczy, że ogromna przewaga w know-how, jaką niewątpliwie posiada Nikon nad Sony, będzie miał istotny i pozytywny wpływ na "jakość obrazka" D3x w odniesieniu do A900.
EOS - conditio sine Kwanon...
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-11-2008 o 20:33
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
No Nikon cos robi a nie opiernicza sie jak Canon (m.in 5D MkII).