Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Rok temu zastanawiałem się nad lustrzanką (miała być pierwsza cyfrowa). Zdecydowałem się na Canona (głównie ze względu na szumy), choć kolega marudził nt. D80 (w końcu kupił C 30D kilka miesięcy przede mną i jest (chyba) zadowolony). Ale jak teraz patrzę na to co się dzieje u Nikona i co wyczynia "Conan" (50D, 5DmkII) to zaczynam żałować wyboru systemu. Ale moją 30-kę lubię i jeszcze dam Canonowi szansę poprawy

A co do "pszczółki" i jej udek, ja bym się bał, Akustyk, takich osądów. Może Tobie się jej uda nie podobają, ale pisanie, że nie powinna, jest krzywdzące. Chcesz ją wpędzić w anoreksję? Inna sprawa, że ja akurat uważam, że powinna nosić szorty. Ma uda, od których krew się człowiekowi gotuje.
    30D + szpargały

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    Rok temu zastanawiałem się nad lustrzanką (miała być pierwsza cyfrowa). Zdecydowałem się na Canona (głównie ze względu na szumy), choć kolega marudził nt. D80 (w końcu kupił C 30D kilka miesięcy przede mną i jest (chyba) zadowolony). Ale jak teraz patrzę na to co się dzieje u Nikona i co wyczynia "Conan" (50D, 5DmkII) to zaczynam żałować wyboru systemu. Ale moją 30-kę lubię i jeszcze dam Canonowi szansę poprawy
    Mam dokładnie to samo - wybór pomiędzy D80 i 30D był dla mnie prosty (ze względu na matrycę), ale wchodząc dziś w nowy system wybrałbym pewnie Nikona. Nie dlatego, że D90 to jakaś rewolucja (bo nie jest), ale nie podoba mi się kierunek, w którym zmierza Canon.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów