na wstępie witam wszystkich z konkurencyjnego, ale chyba zaprzyjaźnionego forum :smile:
Ken chyba będzie miał teraz bardzo trudne dni...., ale zapewne już zamówił wszystkie nowości i przynajmniej dość szybko je dokładnie opisze
cieszymy się premierami, bo powinny sie one przełożyć na spadek cen dotychczasowej oferty, tak N, jak i C
A ja zostaję przy moim 5D - kupuje go za miesiąc. Czekanie na styczeń, jakieś spekulacje. Czasami, jak czytam te wszystkie plotki, to się zastanawiam, czy ludzie kupują puszki żeby robić zdjęcia, czy po to,*żeby je nosić w torbie i chwalić się kumplom, że "mój robi 6 kl/s a nie tak jak twój, tylko 4" :P
Może mam troche spaczone podejście, ale ja się do puszki przyzwyczajamNie mogę*zmieniać*jej co roku
co innego z obiektywami...
Canon i tak zawsze będzie górą
Pkt 8 regulaminu forum
Canon dostał potężnego kopa w dupę / aż miło/, i może podaruje sobie w przyszłości takie pseudo modernizacje body jak z 20D-30D.
Dziękujemy ci Nikonie.![]()
PS.
Czy ktoś znalazł jakieś sample z tych nowych Nikonów.
Panowie, mam nadzieję, że Canon wyciągnie wnioski z Nikonowej lekcji i obniży nam ceny o 50% :-)
Jak D300 bedzie dawał obrazek zblizony do 5D to może być hit, bo cena zblizona obu body. Ceny w koncu musza polecieć w doł i o to chodzi![]()
FF
www.jaworski-foto.pl - fotografia ślubna