tak, np Compiz_Fusion![]()
5d grippen
17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...
Ojej Wojkij, znów OT, wyluzuj... każdy ma takie chobby, jakie lubi...ot i co (slyszalem o gościu co mial 3 żony - jednocześnie)
A z tym sierpniem 82 to już normalnie przynudzasz (aczkolwiek dzięki za rozglos) - to nie Twój pierwszy post-protest w tej ważnej "SPRAWIE"... Trza bylo powiedzieć, że Ty to Ty to byśmy Cię do siebie wzięli... A tak BTW, to wystarczylo zrobić 3 kroki w lewo i po problemie... Pozostale 1000 osób na koncercie dobrze się bawilo i wszystko widzialo... (czyżby przemawiala przez Ciebie zazdrość? hm...)
Pozdrawiam
Liczę jeszcze na jakiś bio-elektroniczny przełom - jak patrzę w oczy musze czy innej latającej gadzinie, to sobie myślę, że jeszcze sporo ciekawych odkryć przed nami
A D3 to też chętnie wziąłbym na męki![]()
Jeśli więc ktoś posiada i chce zmierzyć go z Mk III, to zapraszam na PW w celu uzgodnienia szczegółów pojedynku (miejsce i czas, rodzaj broni, sekundanci i takie tam...)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W końcu na pewno - i tu (poważnie) liczę na Pentaxy i Olympusy
Z podanego linku: "Projekt stawia sobie za cel przeniesienie wszystkich cech Beryla do Compiza" - i wszystko jasne![]()
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 10-03-2008 o 14:16 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
Ale czy ja twierdze ze nie? To nie byl w zadnym wypadku atak.
Nie ma co ironizowac, pisalem o tym raz na innym forum a tutaj pierwszy raz jest okazja bezposrednio z Toba o tym "pogadac" wiec nie wiem skad odrazu ta pozycja obronna. Wiem ze byla tam na scenie spora grupa ludzi z aparatami i to nie Twoja wina ale jako wysokiej klasy fotograf powinienes upomniec kolegow ze powinni byc odrobine bardziej niewidoczni.
Co do trzech krokow w lewo to prosze:
Ludzie spragnieni bo to pierwszy koncert Dżemu w okolicy od X lat a tu takie cyrki, tam sie naprawde maly lincz szykowal bo sporej gropie osob stojacej niedaleko od sceny to mocno przeszkadzalo:P
I nie zrozum nie zle, ja nie atakuje/krytykuje/zazdroszcze/itd, prosze tylko bys na przyszlosc odrobine upomnial towarzystwo, impreza bylo nie bylo ogolnopolska, wyjatkowa jak na taka miescine i cos takiego nie powinno miec na niej miejsca
Viteza przepraszam za offtop![]()
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 10-03-2008 o 16:27
naprawdę cały czas w taki sposób działali fotografowie?
Nie wierzę...