Pokaż wyniki od 1 131 do 1 140 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakulik Zobacz posta
    Może nie we wszystkich i może nie aż do takiego stopnia, bo gdyby było, jak piszesz, to zauważył bym to zjawisko w swoim aparacie.
    we wszystkich. Oczywiście w róznym stopniu, ale jednak to musi występowac niestety
    a jaki masz aparat?
    podlinkuje ci odpowiednie miejsce na dpreview, w częsci przetestowanych body jest to pokazane na wykresie.
    jeszcze co do sampli - wazne oczywiście sa te warunki w których wykonywano zdjęcia. Do porównań powinieneś miec swoje body i zestawić zdjęcia. Wtedy by się okazało co te body są warte.
    PS. jak się weźmie do ręki body z innego systemu to nic nie wychodzi. Ja spie... sample z pokazów 1D i 1Ds MK3 - podlinkowywałem tu i na nikonie (też mnie opieprzyli - i słusznie)

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

co najprawdopodobniej sprowadza sie do rozmywania szczegolow przez te body pod pretekstem obnizania szumow.
    utrata szczegółw na wysokich też zawsze wystepuje, ale ze wszelkich porównań własnie w D3 jest najmniejsza ze wszystkich body (właczając w to 5D)
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 12-12-2007 o 13:50 Powód: Automerged Doublepost
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów