Strona 326 z 332 PierwszyPierwszy ... 226276316324325326327328 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 251 do 3 260 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Generalnie to głoszę dokładnie to samo jak zrobiłem jeden, pierwszy testowy kadr na 14/2.8 na D3.
    To zjawisko Canonier musi sam dotknąć/przeżyć, żeby zrozumieć gdzie optycznie jest 16-35 II
    Jak ja nie lubię się z Tobą zgadzać..

Ale konstrukcyjnie to jednak wolę 16-35II, to szkło przynajmniej da się samemu wyczyścić po deszczu

Na pocieszenie mam tylko to, że jak jest czas i chęci, to samyang optycznie nie ustępuje 14-24G a w połączeniu z 5II daje zdecydowanie ładniejszy obraz niż D3. Ale w reporterce to się zupełnie nie sprawdza.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Jak ja nie lubię się z Tobą zgadzać..
    Zauważyłem i szczerze rozumiem. Nie pociągnę dalej bo fajne makro/arch miałeś na stronie.

Ale konstrukcyjnie to jednak wolę 16-35II, to szkło przynajmniej da się samemu wyczyścić po deszczu
    Oczywiście pisałem tylko o optyce. Zakres, itd. w Canonie imho lepszy. Ztcp to dwójkę pokazali z Markiem III, co też sugeruje jaki standard zoom (zakres) firma rekomenduje do reporterki.
    Na pocieszenie mam tylko to, że jak jest czas i chęci, to samyang optycznie nie ustępuje 14-24G a w połączeniu z 5II daje zdecydowanie ładniejszy obraz niż D3.
    Samy - fale Bałtyku
    co do ładniejszego obrazka: wiesz, że czasem czornyj tu wpada i poczyta chwil kilka?
    the silence is deafening

Dopiero zaczyna Awatar virtuozik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dostawa D7000 ponoc sie opoznia, niektorzy sa strasznie wkurzeni

http://nikonrumors.com/2010/10/14/hi...-schedule.aspx

Robert z Poznania nisko się kłania
    30D ; S10-20; C17-200 2.8-4.0 ; C 50 1.4 ; C 85 1.8
    Mój fotograficzny miszmasz (flickr):

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez virtuozik Zobacz posta
    Dostawa D7000 ponoc sie opoznia, niektorzy sa strasznie wkurzeni

http://nikonrumors.com/2010/10/14/hi...-schedule.aspx

Jeśli to prawda to bardzo źle, bo to oznacza że cena 60D nie spadnie szybko.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

a z kolei gdzieniegdzie w stanach w sklepach BestBuy można było kupić od ręki D7k z kitem, i po necie już krażą sample i opinie.

Dopiero zaczyna Awatar virtuozik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeśli to prawda to bardzo źle, bo to oznacza że cena 60D nie spadnie szybko.
    Wlasciwie to mam gdzies czy jest, czy bedzie dostepny, bardziej chodzilo mi o ten link...
    Robert z Poznania nisko się kłania
    30D ; S10-20; C17-200 2.8-4.0 ; C 50 1.4 ; C 85 1.8
    Mój fotograficzny miszmasz (flickr):

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Odbiegając od tematu,widać na rynku ze coraz mniej jest do kupienia nikona d700...coś się widocznie szykuje
    EOS + L i kupa gratów ...

Początki nałogu

Domyślnie

Dzisiaj w jednym sklepie MM pewien miły sprzedawca poinformował mnie, że był na jakimś szkoleniu czy prezentacji i że oglądał tam prototyp evila od nikona, i że jest duża szansa, że zobaczymy ją przed Bożym Narodzeniem. Oby - bo to oznacza rychłą odpowiedź canona

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacula Zobacz posta
    Dzisiaj w jednym sklepie MM pewien miły sprzedawca poinformował mnie, że był na jakimś szkoleniu czy prezentacji i że oglądał tam prototyp evila od nikona, i że jest duża szansa, że zobaczymy ją przed Bożym Narodzeniem. Oby - bo to oznacza rychłą odpowiedź canona
    a niby czemu?

Canon nigdy nie byl istotnym graczem w takim segmencie. a inni to robia od dawna i to dobrze. po co niby Canon mialby wchodzodzic w segment, ktory jest juz pelny i z ktorego nie mialby odpowiednich dochodow? tylko dlatego, ze jest paru wiernych fanatykow, ktorzy nie kupia czegos bez napisu "Canon" na obudowie?
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a niby czemu?

Canon nigdy nie byl istotnym graczem w takim segmencie. a inni to robia od dawna i to dobrze. po co niby Canon mialby wchodzodzic w segment, ktory jest juz pelny i z ktorego nie mialby odpowiednich dochodow? tylko dlatego, ze jest paru wiernych fanatykow, ktorzy nie kupia czegos bez napisu "Canon" na obudowie?
    Wydaje i się, że Canon ma aspiracje zaistnienia w każdym segmencie sprzętu fotograficznego. W kompaktach i lustrzankach ma swoich mocnych przedstawicieli praktycznie w każdej klasie, dlaczego więc miałby odpuszczać nowo powstały segment, który ma duże szanse powodzenia.
    Ja myślę jednak, że Canon dopracowuje nowego G12 z wymienną optyką i matrycą APS-C.

Strona 326 z 332 PierwszyPierwszy ... 226276316324325326327328 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów