Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
He he he mało mnie rajcują nowości, ale specyfikacja D7000 bardzo fajna 100% pokrycia kadru w tym segmencie rynku brzmi prawie jak sen, uszczelniona metalowa obudowa obudowa
, nie to zeby mnie to ruszało uważam że plastik fantastik też może być dobrze zrobiony, firmy najwyraźniej zamieniły segmenty miejscami. jestem zadowolony że coś takiego wychodzi bo może zmusi to canona do konkurowania rzeczywiście istotnymi cechami produktu a nie tylko niezdrowo przerośniętą matrycą. Szczególnie to 100% porycie kadru - super a jednak się da w tej cenie. W natłoku śmieciowo - jednorazowych produktów jest jak światło w tunelu.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Kilka sampli z nowego nikkora 35/1,4:
http://imaging.nikon.com/products/im...14g/sample.htm
Niestety, żadne zdjęcie nie zostało zrobione na maks. otwartej przysłonie![]()
Ślepa próba (na później) dla kogoś kto ma/będzie miał dostęp do 60D i D7000.
Ustawić aparaty na Auto, dać pierwszej napotkanej osobie i poprosić by zrobiła fotki jak ty/dzieci/ktoś będzie biegał w kółko, w kierunku do aparatu, czy takie dziecinne harce.
and the killer is... dead, co oczywiście nie zmienia faktu, że sytuacja przypomina deja vue D300 vs. 40D i:
- sprzedaż będzie przynajmniej na zakładanym poziomie (imho większym, ze względu na filtry te obecne i pewnie kilka dodatkowych w nowym fw)
- bardzo szybko pojawią się rabaty
- bardzo szybko Canon puści następcę, nawet kosztem pożarcia 7D (proponuję ten sam układ AF jako opcję minimum)
- puszki z drugiej ręki, po zakładanej szybszej premierze 70D, będą perełkami na półce cena/możliwości.
A w ogóle to jestem w szoku: rewelacyjny AF, nowy światłomierz, wizjer bajka i jeszcze lag z jednocyfrowych - no comments
the silence is deafening
Ostatnio edytowane przez Merde ; 15-09-2010 o 12:46 Powód: Automerged Doublepost
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it