AF-S Nikkor 35mm f/1.8G DX
Wedle NR ma być na 100% w nadchodzących dniach.
AF-S Nikkor 35mm f/1.8G DX
Wedle NR ma być na 100% w nadchodzących dniach.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
DX odpada... kto będzie się pchał w dobie FF a cropa...a może dla d300 i d90 zrobią wyjątek?
Jestem sceptyczny....![]()
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
Może to będzie coś w stylu ostatniego AF-S 50mm/f1.4 G ?
Raczej spodziewałbym się czegoś w tej klasie, więc cena nie powinna być wygórowana.
slowakow juz chyba nieże cena jaka będzie za to szkiełko powali wszystkich na kolana![]()
No i mamy porazke![]()
http://optyczne.pl/?news=1568
Cewna wyglada na normalna, nawet bardzo. Nie wiem czemu pisaliscie ze ma byc drogi - przy tych paramach nie mogl...
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
No porażka jest bo nie jest to 1.4 i nie jest na FX, ale Maciek - przecież jak nawet w końcu wpuszczą 35/1.4 o parametrach które biją L'ke Canona to i tak zostaniesz przy Canonie prawda ??Więc co by nie zrobili to i tak będzie źle ... dobrze kombinuję ??
PS
Nie lubię stałek :P
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny