Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    ..A miał być FF dla mas od Nikona..
    ja nie słyszałem o takim body, choć każdy by je widział chętnie w swoim systemie. Nawet jestem zdziwiony szybkim wypuszczeniem D700, mogli dłużej zarabiac kasę na D3, nie tworzac sobie wewnętrznej konkurencji. Były ploty, że będzie D900, ale to miał być ten 24 MPx, który podobno może być w wersji bez zintegrowanego gripa, stąd taka cyferka. Ale to nie byłby FF dla mas, wręcz przeciwnie, ta matryca będzie zapewne droższa.
    My z kolei :-) spodziewamy się następy 5D w wersji dla mas, to by było dobre posunięcie ze strony canona. D700 zatrzymuje sporo ludzi u nikona, tych co chcą FF, bo piatka ma swoje lata i "niedzisiejszą" funkcjonalność. Większość ludzi nie jest obojętna na bajery i choćby one nic nie wnosiły do obrazka to kupi to, co nowsze, ma duże LCD, LV, strzepywarkę :-) itd

Cytat Zamieszczone przez roofman Zobacz posta
    E tam... obok będzie leżało 50D i krzyczało: "to mnie weź, ja mam 15mpix, tyle nawet kompakty nie mają". Jeszcze dalej będzie leżała karteczka z napisem 5D mkII i krzyczała: "nie słuchaj tych obok co gadają, to mnie weź, jeszcze mnie nie ma ale już wszyscy wiedzą że to ja jestem najlepszy"

Tak na rozluźnienie tematu...
    na rozlużnienie:-) - pomiędzy nimi będzie leżał D90 z napisem "złoty środek"
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 28-08-2008 o 14:28
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów