Strona 188 z 332 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 871 do 1 880 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Taaak, nagrywa! I ma XXX megapikseli - wooooow
    puszka, szkieŁko i błyskotka

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie jesteś odosobniony. Jedynie talibowie systemowi uważają, że ergonomia Nikona jest skończenie doskonała. Nie dla wszystkich.
    Nieprawda. Ja tez tak uwazam. W porownaniu do mojego 30D obsluga D300 jest cudowna, wspaniala, doskonala.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez corass Zobacz posta
    Bahrd, jaki "nasz nowy okręt flagowy"??
    Nowa piątka - zobacz wątek "Co dalej?" albo rzuć okiem na jego krótszą wersję: http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=29105011
    EOS - conditio sine Kwanon...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc24 Zobacz posta
    Slonko dzisiaj za mocno swieci?
    Co tutaj jest takiego obrazliwego??? Czy to dom pensjonarek, czy po prostu sympatyczna dyskusja?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mam nadzieję, że Nikon jednak wypuści te szkła i D3x i powalczy. D90 jak dla mnie przynajmniej to jakieś nieporozumienie. Poza oskubaną matrycą z D300 i pozbawionym funkcjonalności trybem filmików ten aparat nie oferuje nic nowego. No chyba że będzie bardzo tani. A miał być FF dla mas od Nikona..
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Mam nadzieję, że Nikon jednak wypuści te szkła i D3x i powalczy. D90 jak dla mnie przynajmniej to jakieś nieporozumienie. Poza oskubaną matrycą z D300 i pozbawionym funkcjonalności trybem filmików ten aparat nie oferuje nic nowego. No chyba że będzie bardzo tani. A miał być FF dla mas od Nikona..
    e tam... upraszczanie. to jest D80 ze znacznie poprawiona matryca i niewiele tylko wyzsza cena. ktore na polce w MM bedzie krzyczalo "wez mnie, umiem krecic filmiki", na co przecietny Kowalski zareaguje drzeniem kolan.

pod wzgledem technologicznym to jest ziew, ale na tej polce cenowej osiagniecia technologii sa epsilonowego znaczenia w stosunku do marketingu
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar roofman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    e tam... upraszczanie. to jest D80 ze znacznie poprawiona matryca i niewiele tylko wyzsza cena. ktore na polce w MM bedzie krzyczalo "wez mnie, umiem krecic filmiki", na co przecietny Kowalski zareaguje drzeniem kolan.
    E tam... obok będzie leżało 50D i krzyczało: "to mnie weź, ja mam 15mpix, tyle nawet kompakty nie mają". Jeszcze dalej będzie leżała karteczka z napisem 5D mkII i krzyczała: "nie słuchaj tych obok co gadają, to mnie weź, jeszcze mnie nie ma ale już wszyscy wiedzą że to ja jestem najlepszy"

Tak na rozluźnienie tematu...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roofman Zobacz posta
    E tam... obok będzie leżało 50D i krzyczało: "to mnie weź, ja mam 15mpix, tyle nawet kompakty nie mają". Jeszcze dalej będzie leżała karteczka z napisem 5D mkII i krzyczała: "nie słuchaj tych obok co gadają, to mnie weź, jeszcze mnie nie ma ale już wszyscy wiedzą że to ja jestem najlepszy"

Tak na rozluźnienie tematu...
    nie no... nie twierdze ze nie. kazde z tych body ma jakis sens i jest pozycjonowane w pewnej grupie cenowej i na pewien rynkowy "target". tak ze ani to D90 ani 50D nie sa glupie.

a ze oba sa poodgrzewanymi kotletami, ktore z punktu widzenia uzytkownikow odpowiednio D80 i 40D nie sa nadmiernie sexy...
    www albo tez flickr

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Zdziwisz sie. Bedzie jak z D40 - prosty aparacik, bez rewelacji, a spowodowal gwaltowny skok sprzedazy i przegonienie Canona w sprzedazy dslr (bylo o tym na forum, ze zrodlami).

PS. Zajrzyj na fotopolis. Czy kogos interesuje 50D? Tylko D90!

PS. Nawet dla Ziutkow sa juz artykuly: http://www.fkn.pl/1,460,1814368,1,wiadomosc.html - link z Wirtualnej Polski i Onet
    Ostatnio edytowane przez mc24 ; 28-08-2008 o 10:48

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a ze oba sa poodgrzewanymi kotletami, ktore z punktu widzenia uzytkownikow odpowiednio D80 i 40D nie sa nadmiernie sexy...
    Myślę, że jednak więcej chętnych będzie chciało zmienić podstarzałą (według obecnych "standartów") D80 na D90, niż praktycznie nową 40D na 50D (a przynajmniej łatwiej im będzie to sobie uzasadnić )
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 188 z 332 PierwszyPierwszy ... 88138178186187188189190198238288 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów