Co za piękny prezent na nowy rok
No i cholera znowu mam zagwozdkę... D300 z 16-85 VR... ech...![]()
Co za piękny prezent na nowy rok
No i cholera znowu mam zagwozdkę... D300 z 16-85 VR... ech...![]()
Eee, nie jest źle. Toż to odpowiednik 24-135 i zwłaszcza to 24 mi się bardzo podoba. Taki 24-105 L dla ubogichJeśli tylko jakość optyczna będzie ok, a Tokinę 16-50 chyba nietrudno będzie pobić
, to IMO szykuje się hit.
Po za tym DLA MNIE is czy vr jest równie dobry jak nie lepszy niż f4 czy nawet f2,8.
http://www.luminous-landscape.com/re...-d3-d300.shtml
Nie wierze, ze tego nie widzieliscie :-)
Bardzo ciekawe i doglebne zestawienie. Tak, Reichmann ma teraz zestaw
NikonaI zaloze sie, ze jesli na serio pokaza sie super prime'y z logo N
plus hirez wersja D3, to Michael moze sprzedac swoj Canon... Wynika to
dosyc jasno z jego zachwytow nad "nowo-odkrytym" Nikonem.
Oby jak najwiecej takich porownan sie pojawilo, moze to da prztyczka
Canonowi i 5D II nie bedzie tylko 40D z 16MP sensorem...
5D MkII będzie jedynie 40D z większym sensorem. Nikon nie ma bezpośredniego konkurenta dla 5D.
Jeśli oczekiwać odpowiedzi Canona, to należy jej się spodziewać w następcy 1D MkIII z sensorem FF.
To jasne i to już było pisane na forum.
Cokolwiek, ktokolwiek napisze, nie będzie też miało wpływu na kształt 5D MkII ponieważ, niezależnie od tego czy premiera będzie na koniec stycznia czy trochę później, 5D MkII jest już gotowy i na etapie, na którym zmiany konstrukcyjne już raczej nie są możliwe.
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A nasz snowboarder będzie miał 'alebaj', jak już w końcu zdecyduje się łyknąć Nikona![]()
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 06-01-2008 o 22:23
EOS - conditio sine Kwanon...