Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Ziemia

Domyślnie

Bakulik, ja bym u Ciebie zdjęć nie zamówił. Widziałem lepsze zdjęcia zrobione telefonem komórkowym przez dzieci z podstawówki...

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    Bakulik, ja bym u Ciebie zdjęć nie zamówił. Widziałem lepsze zdjęcia zrobione telefonem komórkowym przez dzieci z podstawówki...
    No straszne, naprawdę... I doszedłeś do tego na podstawie tych pięciu pstryków? Jakby to był materiał na czyjekolwiek zamówienie...

A czy ktoś z Was zajrzał do EXIFów tyc zdjęć i zauważył, że aparat nie miał numeru seryjnego, a firmware jest w wersji 0.37? Czy seryjne aparaty mają oprogramowanie w wersji niepełnej?
    Ostatnio edytowane przez bakulik ; 12-12-2007 o 23:01
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakulik Zobacz posta
    A czy ktoś z Was zajrzał do EXIFów tyc zdjęć i zauważył, że aparat nie miał numeru seryjnego, a firmware jest w wersji 0.37? Czy seryjne aparaty mają oprogramowanie w wersji niepełnej?
    no to teraz sam sobie podważyłeś własne testy. Po co je dałeś jako reprezentujące to body?
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    no to teraz sam sobie podważyłeś własne testy. Po co je dałeś jako reprezentujące to body?
    Skoro Nikon dał te body jako reprezentujące dany model... To raz. A zajrzałem dopiero dziś do EXIFów - to dwa.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów