Napisał adalbert
D3 zapowiada się na świetną puszkę i to wcale nie ze względu na te mityczne już 25600iso (komu to do licha tak naprawdę potrzebne?
Pamiętam kiedyś rozważania /a było to dawno, dawno temu/ komu potrzebny pomiar światła przez obiektyw
A ja chciałbym mieć body z 102400 ISO
Mnie slina cieknie jedynie nad AF-em, pare bajerkow tez by sie przydalo, ale zobaczmy co pokaze canon...
Cóż - Canon spoczął na laurach. Jakby miał coś dobrego, to by pokazał. A wszystko to dzięki użytkownikom, którzy twierdzą, że autofocus w "tanich" canonach (poniżej 10000 PLN) MUSI nie działać, programowalne przyciski są bez sensu, matryce Canona nie mają sobie równych, a menu i ergonomia puszek wspaniałe...
A cóż do tego mają użytkownicy? Nie mieli żadnej konkurencji przez lata. Nikon teraz nadgonił. Sony też mam nadzieję będzie walczyć. Trzeba się cieszyć, a nie narzekać i zwalać winę na użytkowników.
Co do tego czy nic nie mają to znając potencjał Canona sądzę, że niedługo coś ciekawego pokażą. Na pewno konkurenci spokojnego snu nie mają - i o to chodzi.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Szkla, pomine ostrosc, ale jakosci eLek bym nie zamienil na nic, wykonanie tego dodatku do puszki canona bardzo mi odpowiada, wiec gdyby N/S/P czy inne rozdawalo puchy, to byloby mi ciezko podpiac cos innego, tym mnie canon przekonuje, bo w puchach powoli zaczyna sie dziac jak w komputerach... najszybciej starzejacy sie sprzet, co tez widac po implementowaniu wodotryskow w nikonie... prawda wiele z nich ulatwi zycie
Ostatnio edytowane przez BelYaal ; 13-11-2007 o 14:33
Ostatnio edytowane przez sv ; 13-11-2007 o 15:45