Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Na fotopolis pojawił się specjalny serwis poświęcony D3. Trzeba przyznać świetna promocja.
    Po za tym jest też druga część testu tej puszki ze zdjęciami: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6571.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

trochę dziwne. Nie zajeli sie porównaniem z canonem 1D mk3- bo zwalony AF? Bez przesady, jak widać z opinii posiadaczy canona to problem szczątkowy. Nie chcieli do 1Ds ? Ok, ale nie porównali tez plików do tych z FF 5D - to też dziwne, że na to nie wpadli, bo to tyle samo MP i takie porównanie kusi.
    D3 nie jest tylko dla fotoreporterów, co sugerują. W kazdym razie nie ma tam chyba nalepki, że nie wolno robic innych zdjęć?
    Nie zajeli się LiveView, kalibracją szkieł i paroma innymi drobiazgami.
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów