Pokaż wyniki od 751 do 760 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    tzn moglbys mi pokazac te watki o wadach nowych puszek canona? kurde - siedzi czlowiek po pare godzin dziennie na forum i takie atrakcje go omijaja.
    Mam wrażenie zatem, że czytamy różne fora. Szczerze mówiąc ostatnio coraz rzadziej zaglądam na forum Nikona, bo trochę inaczej wyobrażam sobie cieszenie się nowościami. Co do tego że przez lata Nikon był traktowany tak, a nie inaczej na tym forum to na prawdę nie jest argument, że trzeba robić to samo tylko w drugą stronę. Tym bradziej widzisz jak to beznadziejnie wygląda z drugiej strony.
    Zresztą Maris ma znów sporo racji, bo po pierwsze mamy jak widzę jednak dość krańcowo inne spojrzenia na tę sprawę. Po drugie takie dyskusje rzeczywiście nie posuwają sprawy nic do przodu także ja bym już tego nie chciał rozwijać.

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    co do drugiej czesci wypowiedzi: przejrzyj posty w tym watku napisane tuz po premierach - dziwnie duzo canonierow zwatpilo w sile "swojej" firmy...
    Jest jak piszesz. Tyle że to jakby nic nowego. Na forum nikona było to samo i to jeszcze chyba w większym rozmiarze niż tu. Po za tym pracuję nad tym żeby spojrzeć na sprawę przynajmniej z dystansem .
    Szczerze mówiąc większość argumentów, które przedstawiłeś jest słuszna ale nie odnosi się do tego co pisałem ani teraz ani wcześniej także nie mam jak z tym polemizować.

Bahrd ale tak nie będzie. Ja mam wrażenie, że właśnie jak się wyrówna poziom puszek to poziom dyskusji się nie zmieni albo się zaostrzy. Bo się zaczną spory o kształt gałek i rozmiar muszli ocznej. Zapomnij .
    Pamiętam jak było za czasów analoga gdzie dyskusje (na żywo nie bylo for) były wyjątkowo zażarte.

Cytat Zamieszczone przez jaca Zobacz posta
    (...)
    OK, pewnie że canon żyje. I ja też tak twierdze i udowadniam nawet niektórym użytkownikom canonów że 5D ma zalety :-) (canik - fajnego macie forumowicza, na drugim forum też są zresztą podobni)
    Jaca trochę bez sensu skierowałem to do Ciebie wiem . Wiem też że mało jest na tamtym forum osób tak obiektywnych jak Ty. To raczej był mój głos w kierunku refleksji, a nie żali czy oskarżeń.
    Co do canika to taki nasz jaskiniowy troll ale w sumie dość sympatyczny .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 13-09-2007 o 23:34
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów