Dobra, przyznaje ze w mojej tabelce "S" nie powinno wystepowac w nawiasieA co myslicie o samej ideii przedstawienia segmentow rynku?
Dobra, przyznaje ze w mojej tabelce "S" nie powinno wystepowac w nawiasieA co myslicie o samej ideii przedstawienia segmentow rynku?
Żeby nie było (bo mnie wywalą) : dzisiejsze nowości dostarczą baaaardzo dużo nowych elementów do listy rzeczy, które (dla maniaków spod żółtej flagi) kiedyś były "be, nieistotne i/lub przestarzałe" a nagle stały/staną się obowiązkowe i niezastąpione
Kiedyś muszę to wszystko w końcu spisać ;-) najlepiej na timeline z zaznaczonymi momentami wypuszczenia korpusów poszczególnych firm ;-)
No z grubsza napisałeś dobrze. Tyle że ile D300 brakuje do 1Dmk3 to się jeszcze okaże ;-)Zamieszczone przez Czacha
Ostatnio edytowane przez Czacha ; 23-08-2007 o 13:37 Powód: Automerged Doublepost
A (oczywiście jeśli - to dobre słowo...) to D300 z gripem ciśnie mocno MkIII od dołu, oj mocno..., dla weselników HDMI, dla makrosów 1mln pikesli i ten, wywołany, AF w trybie LiveView... a niektórzy już pisali, że pozamiatane - pamiętacie?
Ach niech tam - uważacie, że za późno na D3 + przepiękne teleobiektywy na olimpiadę?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Za prawie $3000? Dla mnie jednak sporo![]()
Gdyby Canon wstawił matrycę z 5D do MkIII to jakoś bym rozumiał...
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 23-08-2007 o 13:39 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
Hmm tylko jest jeden maly problem - 1d posiada kilka osob na tym forum (zreszta nie psiocza na AF) a D3 (na dzien dzisiejszy oczywiscie) istnieje wylacznie na papierze i w necie.
Jak mozna w ogole porownac aparat ktory juz jest od paru miesiecy w obiegu do aparatu widmo na papierze. Nawet zdjec z tego D3 jeszcze nie ma ... skad wiec wiesz ze ta puszka nikona jest pol kroku do przodu ???
No blagam troche litosci.
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Ogolnie to te wszystkie dyskusja traca sens w momencie gdy ktos dodaje do swojej wypowiedzi "dla mnie"Bo te dwa wyrazy sa wstanie zniwelowac nawet roznice pomiedzy D40 i 1DsMKIII ... i sprawic ze ten pierwszy wygra
![]()
czy to znaczy, ze Nikon wpakowal jakis anti-aliasing, czy moze juz nazywajac rzecz po imieniu: "blur"? :0
a tak na powazne: Roslett to nie jest do konca taka niezalezna postac, od ktorej bym chcial uslyszec opinie. zreszta, percepcja terminu "akceptowalny poziom szumow" rozni sie wsrod uzytkownikow Canona, Nikona czy pozal sie boze Sony![]()