Dyplomatycznie powiedzmy - "raz na kilka lat"Ale kto wie, może w końcu im się uda...
oby
wszyscy bysmy na tym zyskali
PS.czornyj idziesz dzis spac
czy jak niektorzy fani nikona oczekujesz na wiesci![]()
Ostatnio edytowane przez 777 ; 23-08-2007 o 00:34
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
D300: 8fps, 12MPix w jedynym slusznym formacie DX
D3: 9fps, 12Mpix w cyt. "klatce pelnej pikseli" (oczywiscie, nie winietujacej tak jak u Canona, czy jak to tam szlo
)
w to jeszcze bylbym sklonny uwierzyc, choc ciekaw jestem co Nikon zrobi, zeby nagle z honorem wycofac sie z belkotu o wyzszosci DX nad pelna klatka i wytrzymac napor wk... uzytkownikow, ktorzy nakupowali sloikow do tego "formatu przyszlosci"
a do tego wyzej jest jeszcze, ze niby ISO do jakichs 6400 i dalej. a to chcialbym bardzo zobaczyc, bo znajac historie dokonac Sony, to taniej by bylo nie uruchamiac w tym momencie matrycy tylko generator losowy przenormowany do jakiegos rozkladu normalnego, zeby byl rasowy bialy szummniej obwodow to i mniej pradu zuzywa, a efekt tak czy siak ten sam.
a z tym slusznym formatem DX to nie ma sie z czego smiac
wiele ludzi to kupilo
ost mnie gosc w Fotojokerze przekonywal ze DX jest lepszy
Pozdrawiam
A na zaprzyjaźnionym forum już się cieszą jak nam rano miny zrzedną po zobaczeniu ichnich nowinekSłowem euforia, alkohol, kobiety, śpiew i 2 tysiące postów w wątku
![]()
ta...nawet dzis nasze forum ma zmienic kolor na czarno bialy w ramach zaloby
a ja tam ide swietowac z nimi ale z innego powodu-dzis koncze 18 lat
chociaz w sumie moge i swietowac i z powodu d300 i d3
a tak wlasciwie co dokladnie wiadomo- bo na zaprzyjaznionym forum widze ze do konca nie wszyscy wiedza
czornyj gdzie jestes??
juz wiedza i poszli pic![]()
Ostatnio edytowane przez 777 ; 23-08-2007 o 01:06
Pozdrawiam
"sexo, drogas y rock&roll" to rozumiem. ale cieszenie miski, ze komus tam zrzedna miny to jakis kompleks malego pisiorka. niezbyt logiczny, bo nie dociera do mnie, czemu nie mialbym sie cieszyc z "klatki pelnej pikseli" u konkurencji, jesli kiedys chcialbym ja kupic w Canonie i niekoniecznie wydac za to 8 tysiecy
pewnie
moze w koncu 5d stanieje
w ogole to ciesze sie , bo wpisalem w google i znalazlem te hot news to rzeczywiscie canon 40d wyglada bardzo blado
Pozdrawiam