Bedzie lub nie bedzie. Ciezko prorokowac, bo zalezy to od wielu czynnikow. Nikon podgonil z oferta, podrasowal sprzet, jest prawdopodobnie swietna-do-rewelacyjna puszka, w koncu dlugie szkla z VR-em. Ale jak Kolekcjoner pisal, obecna sytuacja nie wynika tylko z gorszej oferty puszek od Nikona. Nie sadze, zeby zaraz byla jakas masowa migracja do Nikona w tym segmencie. Jak Canon nic nie zrobi przez dluzszy okres, rok powiedzmy, to zacznie narod odplywac POWOLI do nikona. Nie zeby si zaraz jakies kolejki do Nikona ustawialy, a na e-bayu pojawily super oferyt dlugich bialych szkiel za pol darmo. Ale wszystko rynek zweryfikuje. Ceny, podaz, popyt, traktowanie klienta, dostepnosc, etc.Zamieszczone przez chavez
A ze tak pisza na zaprzyjaznionym forum?? Coz, nikoniarze zawsze mieli zapedy do zaprzeczania faktom oczywistym, i charakteryzowali sie duza doza "chciejstwa". A jak bedzie, to sie okaze. Jak juz gdzies pisalem, kwaitkow bym na grobie Canona jeszcze nie sadzil.
Marcin
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tez jestem ciekaw testu w kontrolowanych warunkach :-)Zamieszczone przez Kolekcjoner
Wlasnie. Ciekawie moze byc na wiosne przy 5DMKII jesli sie takie cus pojawi, bo to stara choc jara puszka jest (5D)Zamieszczone przez Kolekcjoner
Tez mam 5D. I tak dobrze nie jest. Tu moim zdaniem jest sporo szczegolow.Zamieszczone przez Kolekcjoner
Co do kolorow to sie nie bede wypowiadal, bo na notebooku mam tragiczna matryce
Marcin