http://forum.nikoniarze.pl/showpost....&postcount=353
A w którym miejscu była mowa o D3?
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
gietrzy co Ty pleciesz? jakie rozjechane szkła, jak jedno szklo do dwoch puch zapiete i na jednej jest OK na drugiej jak z kompaktu? I co to za propaganda z D3?
Weź tak nie propaganduj wszystkiego człowieniu![]()
Nasuwają sie wnioski:
1. Teraz łatwiejszy obieg informacji i jak coś nie działa, to się szybciej o tym napisze, niż jak działa
2. Microregulacja niby na +, ale przez to chyba mniej się przykładają i czasami nie pomoga.
Mowa była o sposobie bycia gotowym na wszystko on the fly. D3 było przykładem, na podstawie tego tekstu poprzestawiałem sobie i D200.
http://www.nikoncafe.com/vforums/sho...d.php?t=144080Zamieszczone przez spencer313 na [url
Przeleciałem tylko po łebkach zamieszczone foty.
Opisałem tylko moją krótką przygodę z menu Nikona, D3 a nie kumpla D80, D90, moje D200 czy D40 to czysty przypadek - przepraszam urażonych, chyba się zagalopowałem w tym moim brandzlowaniu...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nikon na 2011r. przewidział m.in. 28/1.4G i... 50/1.2G
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 19-11-2010 o 11:53 Powód: Automerged Doublepost
Spodziewałem się czegoś bardziej rozbudowanego, takiej metody (z wyjątkiem servo, bo bardzo rzadko korzystam) używam w 40D od dawna.
Dalej jednak nie rozumiem co to ma do pudłowania AF fazowego w tym konkretnym przypadku. Zapewne Nikon ma AF pewniejszy, ale dobrze jest nie mieć klapek na oczach, co często obserwuję na sąsiednim forum (Paweł Pawlak, Erie czy bodaj Jacek Z.).
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Widzicie jak to jest. U nas pluli na 60D gdy go jeszcze nie było, tam ze szczęścia prawie sikali jaki to D7k cudowny gdy jeszcze go nie było. Szara rzeczywistość pokazuje, że to jednakowe amatorskie puszki. Chyba nikt rozsądny nie wierzył że Nikon puści popularną puszkę lepszą od D300sWieść niesie że niektórzy wyprzedali d300 i rzucili się na d7k
![]()
No cóż, gratulować tym co tanio kupili bardzo dobre używane d300
Oto prawdziwa siła marketingu i samodmuchającego się balona.
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu