Ale tu chodzi o półprzewodniki, a nie obiektywy, czy puszki.
Ale tu chodzi o półprzewodniki, a nie obiektywy, czy puszki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Plotka głosi, że wpompowali $$$ by u/ratować RitzCamera a teraz Ritz wydał oświadczenie, że nie handluje Sigmiokami.
Ciekawe czy coraz biedniejsiamerykanie wybiorą inny sklep i tańszą Sigmę czy Nikkora od Ritz
![]()
the silence is deafening
http://www.photographybay.com/2009/0...3s-in-october/ - 14kl/s?! Szacuneczek, ale czy będzie cokolwiek widać w wizjerze?!
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
14 klatek na sekundę? Powariowali... Po co to komu??![]()
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
8fps w sporcie i tym podobnych szybkich ujęciach sprawdza się całkowicie, natomiast 14? Moim zdaniem to już przesada, ale spoko mooooże komuś się to przyda, tylko potem będzie wybierał z setki zdjęć to jedno - najlepsze. Powodzenia![]()
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Pytanie czy będzie wtedy działał AF (przy 11-tu w D3 już są jakieś ograniczenia).
Kapitan Wagner