Trzeba przyznac ze Nikon w puszkach bardzo szybko nadrobil straty.
I komentarz:
http://blog.nikonians.org/martin_joe...happening.html
Cena u nas ma oscylować w okolicach 9-10 kzł.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-06-2008 o 13:26
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
na wejscieu bedzie tanszy niz 5d. za rok tak 6-7k nawet ciekwa propozycjaJesli bedzie uszczelniony to nie wiem kto kupi d3.. no ale ja sie nie znam.
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
no chyba jak najbardziej. Efekty z D3 są dobrze znane, a to ta sama matryca z nieco obciętym softem sądząc po przeciekach.
tylko mi jeszcze powiedz kiedy było wejście 5D
imho nie stanieje. Pomiędzy D700 a D3 powinna być dużo mniejsza różnica niż pomiędzy D300 a D700. I o D3 bym się raczej nie bał, za to D300 może się przejechać - i dlatego cena nie może spaść.za rok tak 6-7k nawet ciekwa propozycja![]()
Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 27-06-2008 o 18:14 Powód: Automerged Doublepost