Strona 120 z 332 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 191 do 1 200 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    niech zgadne.... matryca?
    w analogach też bez baterii sie nie dało wiele. Zenit i Praktika (starsze) działały, ale nikony - czy canony - mało który, tylko te najstarsze. Większośc miała migawkę sterowaną elektronicznie. No poza kultowymi FM itp
    W moim Psix-ie bateria jest do niczego nie potrzebna. Matryca szumi jak diabli już przy iso 400 ale ostatnio się biedak zaciął i smutno mi .... .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    W moim Psix-ie bateria jest do niczego nie potrzebna. Matryca szumi jak diabli już przy iso 400 ale ostatnio się biedak zaciął i smutno mi .... .
    idac krok dalej mozna powiedziec, ze w otworku to juz zadna bateria nie ma prawa bytu, a co wiecej sie nie zatnie

aczkolwiek wybor czulosci moze tu miec znaczenie, bo sterczec 4 godziny a 1 godzine, to jednak jest inna skala poswiecenia dla sztuki
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    idac krok dalej mozna powiedziec, ze w otworku to juz zadna bateria nie ma prawa bytu, a co wiecej sie nie zatnie
    Oj, do czas aż Ci się otworek nie zapcha kurzem (filtr soft) :grin:

Domyślnie

W moim Psix-ie bateria jest do niczego nie potrzebna. Matryca szumi jak diabli już przy iso 400 ...
    przy tak małym stopniu powiększenia jaki jest potrzebny z 6x6 masz szum? eeeee...
    matryca marki Ilford była świetna. Nie wierzę.
    a co mają ci, co robia małym obrazkiem?
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    przy tak małym stopniu powiększenia jaki jest potrzebny z 6x6 masz szum? eeeee...
    matryca marki Ilford była świetna. Nie wierzę.
    a co mają ci, co robia małym obrazkiem?
    Powiększalnik to niezły Noise Ninja, natomiast dobry skaner ujawnia szumy matrycy 6x6 bezlitośnie. A ci, co robią małym obrazkiem to już wogóle mają przes...e!

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Powiększalnik to niezły Noise Ninja, (...)
    Niektóre laby też .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dwaj Panowie J! Udało się spotkać i porównać aparaty?
    Ciekawiśmy wyników i z konieczności czytamy wyniki innych np. tutaj: http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=26038824
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Ciekawiśmy wyników i z konieczności czytamy wyniki innych np. tutaj: http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=26038824
    ponoć w poniedziałek

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    No wnioski może i są budujące dla członków kółka różańcowego wyznawców jedynie słusznej marki ale gość byłby znacznie bardziej przekonujący gdyby pokazał choć jedno zdjęcie. Inaczej to to są takie onanistczne opowiaski .
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No wnioski może i są budujące dla członków kółka różańcowego wyznawców jedynie słusznej marki ale gość byłby znacznie bardziej przekonujący gdyby pokazał choć jedno zdjęcie. Inaczej to to są takie onanistczne opowiaski .
    Tu już nawet nie chodzi a markę (czy Marka...), ale o ewidentny kult jednostki!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 120 z 332 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170220 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów