Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: czy warto zaryzykować

Bywalec Awatar My Nick
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Pasek gratis!
    Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8

Miasto
    Ostrów Wlkp

Domyślnie

Więc ja posiadam aparat od tego sprzedawcy i jestem zadowolony. Na nowe lustro niestety nie było mnie stać, a w ten sposób udało mi się przesiąść z Photona 484 na upragnioną lustrzankę. Kupiłem używkę gdyż ten sprzedający jest moim znajomym i mogłem osobiście sobie wybrać egzemplarz z kilku. U mnie jedyną wadą jest to że matryce bym musiał wyczyścić. Z tego co się dowiedziałem miał chyba tylko jeden zwrot, a aparaty są przed wysyłką sprawdzane przez zakład fotograficzny . To tyle z mojej strony.

Coś już napisał Awatar szymcik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

hehehe radlow czyżby autoreklama...!?
    Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Z własnego doświadczenia wiem iż jest bardzo dużo ludzi z Ostrowa wlkp. jaki i Ostrzeszowa które ściągają dużo sprzętu komputerowego (karty graf, pł. gł, całe kompy) z Niemiec. Duża większość to leżaki magazynowe, wszystko OEM.

Nie wiem czy w tym wypadku jest podobnie ale może to być to.

Wg, mnie jeśli chcesz kupić to lustro to zapewne da się dogadać by wysłać aparat na ,żytnią celem sprawdzenia przebiegu. Mówię to z doświadczenia kilka razy kupowałem sprzęt komp. od panów z wyżej wymienionych miast (towar z Niemiec) i zawsze była pełna kultura.

Jednak ja bym dozbierał i kupił coś nowego

Miasto
    Ostrów Wlkp

Domyślnie

Nie ja tym nie handluje. Napisałem tylko jak sprawa wygląda. Wiadomo że jest to sprzęt używany i kupując go podejmuje sie ryzyko wieksze lub mniejsze. Broń boże nie namawiam nikogo do zakupu, tak nic z tego bym nie miał .

canon-sniper
    Guest

Domyślnie

Raczej ciężko zrobić sporo zdjęć i mieć body w perfekt stanie, sam kupiłem używane 300D z przebiegiem 6k fot, osobiście napstrykałem już 11k, póki co działa idealnie. Za 800zł idealny do nauki i pozniejszego wyboru docelowego sprzętu.

fijas
    Guest

Domyślnie

Mimo wielu ostrzeżeń postanowiłem jednak zaryzykować może będę żałował oby nie. Teraz wypatruje listonosza i zabieram sie do sprawdzania.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ja jestem z Ostrowa i jeszcze nie slyszalem aby ktos tu handlowal sprzetem na taka skale.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Eee przesadzacie nieco

Refurby sa i beda w cenach duzo lepszych niz nowe body. Jest gwarancja zakladajac ze uzytkownik nie jest oszustem mozna sprzet wymienic badz zwrocic w przeciagu 10 dni. W cenie badziewnego kompakta dostaje sie naprawde spoko sprzet o duzych mozliwosciach. Wiadomo ze lepiej uzbierac jeszcze 1000 zl albo i 10.000 zl ale sprawe trzeba rozpatrywac w konkretnych realiach.

Hehe ale i tak najlepszy jest tekst o lepszej ergonomii 350D
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fijas Zobacz posta
    Mimo wielu ostrzeżeń postanowiłem jednak zaryzykować może będę żałował oby nie...
    Jak już go będziesz miał i uruchomisz zdaj jakąś relację. Oferta tego człowieka, jeśli uczciwa, to wydaje się dość ciekawy sposobem do pozyskania pierwszego DSLR.
    Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    ..Hehe ale i tak najlepszy jest tekst o lepszej ergonomii 350D
    Wiesz, są tacy nawet co wolą kadrować "na zombiaka", wszystko zależy od punktu widzenia :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów