Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ja też, chociaż głównie na ircu to ustalałem, to dla porządku. Chyba prawdopodobnie raczej na pewno przyjadę, do Wroc i tam jakoś z MacGyverem się spotkam lub nie i ruszam dalej.
Kurcze, znam g. Izerskie z drugiej strony.. Chętnie bym się wybrał, coś mnie taka ochota naszła ostatnio na góryTyle, ze to daleko. Pomyśle jeszcze...
ohohooo, jak superja na 99% bede w tym terminie z moja piekniejsza połowa w szkalrskiej (prawdopodobnie od 17 do 23). jak mozecie to dajcie jakis namiar, zebym sie mogl skontaktowac
pozdrawiam
Galeria na CB
ja jak Tomek - jeszcze pewien nie jestem, ale bym sie wybrał. termin pasuje mi stokroć bardziej niż Kraków...
jutro będę wiedział na 100%![]()
No ja na 95% już się zdecydowałem. Będę jechał pociągiem nocnym Warszawa-Szklarska, przyjadę w piątek koło 10 i będę zajmował się spożywaniem z Nastierem czeskiego piwa ;P
Wszystkich chętnych Proszę o ostateczne potwierdzenie przyjazdu, jutro chciałbym zamówić jakieś pokoje.
Życzenia co do noclegów (osoby towarzyszące, wielkość łazienka przy pokoju, telewizor, etc) proszę kierować na PW.
Ja oczywiście będę. A życzeń żadnych nie mam byle pogoda dopisała i piwa nie zabrakło.