Mi bardzo podoba się trasa z Jagniątkowa na śnieżne kotły (mijamy Paciorki), koło Wielkiego Szyszaka, obok "Przekaźnika TV" na łabski szczyt i w dół![]()
Mi bardzo podoba się trasa z Jagniątkowa na śnieżne kotły (mijamy Paciorki), koło Wielkiego Szyszaka, obok "Przekaźnika TV" na łabski szczyt i w dół![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Może i tak. Fajnie by było gdyby dojśc do Paciorków:P
Co do transportu to fakt. Mozna pomyśleć też nad zamkiem Chojnik.
Jednak nie chce się "wbijać" organizatorowi.
Ostatnio edytowane przez dj_zibi ; 13-08-2007 o 14:13
a czy wypad do Jakuszyc po Pilsner'a i pistacje jest w programie?![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
No może być w programie :-) W Izery najprawdopodobniej pójdziemy właśnie z Jakuszyc.
MacGyver dopisz mnie proszę do listy uczestników. Oba terminy mi pasują, więc czekam na ostateczne potwierdzenie terminu.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Czekamy na plener z niecierpliwością :-)
Ja już nawet mam błogosławieństwo od żonki :P
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?