na szczęście cały weekend pogodynka z tvn24 zapowiada jako ciepły i słoneczny![]()
na szczęście cały weekend pogodynka z tvn24 zapowiada jako ciepły i słoneczny![]()
tylko cos MacGyver się nie odzywa... obiecał że w czwartek do południa da znać... tylko nie powiedział w jakiej strefie czasowej![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Wszystko jest ok, noclegi załatwione. Rozesłałem PW.
Do zobaczenia w Szklarskiej :-)
Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 20-09-2007 o 15:08
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
czy jakiś posiadacz tamrona 17-50 będzie łaskaw zabrać go ze sobą? z chęcią bym się przymierzył![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Plener udany. Co prawda stracilem ef 50mm/1,8 na ktore pracowalem polowe wakacji w nurcie wodospadu kamienczyka, ale moze chociaz zdjecia beda ladne... milo bylo poznac osobiscie canonierow znanych tylko z forum i irca![]()
Dziękuje wszystkim za przyjazd ... i nie wspominajcie mnie źle za te 22 km spacerku w sobotę ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
My ci tego nie zapomnimy :wink:
Ja również dziękuję wszystkim uczestnikom