niewątpliwie jest skuteczna na dresówZamieszczone przez MarekC
![]()
Chyba dlatego, że gdy spojżą na napis MustanG na plcach to mają mnie za jednego ze swoichZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Pozdrawiam
Marek
Mi chodziło o: http://www.wiatrowki.pl/
;-) panjałZamieszczone przez Tomasz Golinski
Pozdrawiam
Marek
To ze jestem ostrozny i unikam potencjalnie niebezpiecznych dla mnie czy tego co mam przy sobie sytuacji nie oznacza od razu ze jestem niewolnikiem sprzetuZamieszczone przez MarekC
.
www.raysfoto.pl - ja tam kupilem 8)Najpierw gdzieś muszę kupić czarny pasek bez napisów EOS DIGITAL
Tak, rzeczywiście :-) Ale w międzyczasie zdążyłem pożyczyć czytnik kart i już trabant hula pod kontrolą UnD_0.2.3. Wszystko przebiegło bezproblemowo, co w ogromnej mierze zawdzięczam temu forum, a w niewielkim stopniu własnym zdolnościom ;-)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Dlaczego nie robią? Cóż, pewnie się nie opłaca :-( Teraz takie czasy, ze rządzą księgowi, a nie inżynierowie.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A czy zawężanie rynku? Zamiast małego 350D ktoś weźmie 300D, inny 20D i średnia wyjdzie na to samo...
Najlepsze co gdzieś przeczytałem, to propozycja, aby wybebeszyć Canomatika, do środka wsadzić 350D i wio na plener ;-) Potem by się towarzystwo lekko zdziwiło jakością zdjęć :-D
[Albo D70Zamieszczone przez gwozdzt
A wydaje mi się, że bardziej tu chodzi o jakieś zboczenie umysłowe polegające na dążeniu do jednorodności...
ostrożności nigdy za wiele, ale moje zdanie jest takie żeby kupić tańszy sprzęt, zamiast z powodu strachu o drogi odmawiac sobie czegoś. Szczególnie jesli mówimy o hobby (które z założenia ma być przyjemnością) nie zaś o profi..Zamieszczone przez Vitez
Taka sama sytuacja jest i w wędkarstwie - mam sprzęt ze średniej półki, może nawet średnio-niskiej, by nie zalewać się łzami gdyby podeszło kilku karków i "grzecznie" poprosiło o darowiznę ;-)
Dzięki za ten link :-)Zamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
Marek
Alez ja niczego sobie nie odmawiam i nie zaluje. Po prostu mierze sily na zamiary 8) .Zamieszczone przez MarekC
Jest pewna roznica pomiedzy odejmowaniem sobie od ust a zwyklym rozsadkiem.
Nie bardzo Cię rozumiem... wydajesz (z tego co pisałeś wynika, że zaciągasz na ten cel kredyty) tysiące PLN na sprzęt, który służy do ... zabawy (tak pojmuję hobby) w fotografowanie, a jednocześnie odmawiasz sobie kilkudziesięciu PLN na pociąg ??? Gdzie tu rozsądek, gdzie mierzenie sił na zamiary??? Bez jaj ;-)Zamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
Marek