Pytanie jak w tytule. Jak sprawdzić prędkość karty CF? Kupiłem Sandisc'a IV i wydaje mi się, że nie jest dużo szybsza od swojej poprzedniczki. Czy jest jakiś program jakim można zmierzyć ta prędkość?
Pytanie jak w tytule. Jak sprawdzić prędkość karty CF? Kupiłem Sandisc'a IV i wydaje mi się, że nie jest dużo szybsza od swojej poprzedniczki. Czy jest jakiś program jakim można zmierzyć ta prędkość?
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Woodland ; 08-08-2007 o 11:31 Powód: Automerged Doublepost
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
Coś to za HDTy wymyślił.
HDTach
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=HDTach&lr=
Załącznik 3294
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 08-08-2007 o 11:43
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Panowie,
Nie szufladkujmy pytań jako głupie albo trywialne.
Jeżeli kogoś dane pytanie razi niech nie odpowiada. Po co tracić czas.
Nie wiem, ale wieloktrotnie przy takich wątkach pojawiają sie fajne rzeczy z których mozna zawsze cos znaleźć dla siebie.
Dzięki EWG za fajny link.
Pozdrawiam,
max