Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: [hack 300d]UNDUTCHABLES 0.2.3 - NARESZCIE !!!

Mieszany widok

Bywalec Awatar _invictus
    Miasto
    Oświęcim

Domyślnie

lewa strzałka kierunkowa przełącza na tryb manualny - ustawiasz servo, śledzisz cel i żeby zwolnić migawkę - wciskasz lewy kierunek na krzyżaku - to wyłącza AF.... u mnie tak to działa

postmortem
    Guest

Domyślnie Fec

Witam! Mam jedno pytanie. Wybaczcie, jesli jest infantylne.Chodzi mi o FEC - na stronie "Wasi" jest napisane ze FEC obsluguje przycisk "SET", jednak gdzie indziej znalazlem informacje ze do ustawien FEC uyzwa sie "JUMP" - i tak zdaje sie dzialac. Czy jest jakies powiazanie "SET" z FEC? Pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez postmortem
    Witam! Mam jedno pytanie. Wybaczcie, jesli jest infantylne.Chodzi mi o FEC - na stronie "Wasi" jest napisane ze FEC obsluguje przycisk "SET", jednak gdzie indziej znalazlem informacje ze do ustawien FEC uyzwa sie "JUMP" - i tak zdaje sie dzialac. Czy jest jakies powiazanie "SET" z FEC? Pozdrawiam!
    Chyba zmieniało się to między wersjami. W wasi JUMP jest of FEC, a SET jest konfigurowalny przez Custom Functions. W UND chyba jest inaczej.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _invictus
    lewa strzałka kierunkowa przełącza na tryb manualny - ustawiasz servo, śledzisz cel i żeby zwolnić migawkę - wciskasz lewy kierunek na krzyżaku - to wyłącza AF.... u mnie tak to działa
    u mnie to działa tak: włączam serwo, trzymam lewą strzałkę wicskam do połowy spust i śledze, wciskam spust do konca i pstryk.

Uprawnienia umieszczania postów