Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: [hack 300d]UNDUTCHABLES 0.2.3 - NARESZCIE !!!

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luccass
    Jeżeli dobrze wyczytałem to nie mam szans wgrać tego nowego softu na aparat bez czytnik akart?? :-(
    Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem? Pytasz czy możesz skopiwać soft na kartę bez czytnika? Jeśli tak to możesz. Przełączasz aparat w menu w pozycji Connection na PTP, podłączasz aparat do kompa, kopiujesz soft na kartę. Odłączasz aparat od kompa. Włączasz aparat i postępujesz dalej zgodnie z instrukcją upgrade'u softu...
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Coś już napisał Awatar luccass
    Miasto
    Warszawa, Skierniewice

Domyślnie

"Przełączasz aparat w menu w pozycji Connection na PTP, podłączasz aparat do kompa, kopiujesz soft na kartę."

w chwili podłączenia aparatu nie mogę nic przenieść na kartę ;-( w opcji PTP

jeśli robię to poprzez ten program ze strony którą podał mi Tomek, to po podmianie pliku wgrywa mi soft ale jest to ten sam soft co był ogyginalnie ;-(

chyba już nie wiem jak to zrobić

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luccass
    "Przełączasz aparat w menu w pozycji Connection na PTP, podłączasz aparat do kompa, kopiujesz soft na kartę."

w chwili podłączenia aparatu nie mogę nic przenieść na kartę ;-( w opcji PTP

jeśli robię to poprzez ten program ze strony którą podał mi Tomek, to po podmianie pliku wgrywa mi soft ale jest to ten sam soft co był ogyginalnie ;-(

chyba już nie wiem jak to zrobić
    A wystarczyło przeczytać solidnie podany link... Rozpakowujesz soft ze strony canona i podmieniasz tam plik FIR.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Warszawa, Skierniewice

Domyślnie

Oczywiscie że tak zrobiłem tylko po zamianie .fir i przeprowadzeniu instalacji w aparacie nic się nie zmienia. tekst prześledziłem bardzo dokładnie, nawet wiem że muszę po instalacji zrobić format karty ;-)

dzięki za pomoc będę dziś walczył ponownie

Miasto
    Warszawa, Skierniewice

Domyślnie

Dzięki Tomku, powalczyłem i udało się :razz:

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów