No to my też bedziemy o 11 pod Kościołem Mariackim, pasuje bo do 9 się pośpi. Jakby Ktoś z Kielc chciał sie jeszcze zabrac to 2 miejsca wolne..
Pozdrawiam
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
uffff dotarliśmy do AGHhehe było ciezko bo daleko to w chole... pfff (thorin: dopisz jak bardzo daleko i jak bardzo myliles droge do "zaraz wracam") - blablabla
no a teraz siedziemy w akademiku, pijemy, jemy, pstrykamy i .... pijemy
ahh byle do jutra
![]()
A bo jak byscie od poczatku mnie sluchali to bylibyscie w trymiga wszedzie, a jak sie kombinuje, to... :-P spili sie i jedynego trzezwego nie sluchali
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wszystko mialem pod kontrola ! Nawet jako jedyny wiedzialem gdzie jest Karmelicka![]()
(instynkt golebia pocztowego to jest to)
Ostatnio edytowane przez birez ; 06-10-2007 o 01:52 Powód: Automerged Doublepost
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Birez ze Ci sie litery nie myla to jest cuddozobaczenia na streecie w samo poludnie
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
[illness_mode_on]
Przepraszam, chyba nie dam rady przyjechać...
Co ja zrobiłem, że akurat dziś ?
Do jutra musi przejść, bo chciałbym pomacać zamówioną Mamiyę M![]()
Mnie nie będzie, za dużo pracy było ostatnimi tygodniami, kiedyś trzeba wypocząć. Bawcie się dobrze.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Thorin nie ma zasięgu pod ziemią w knajpce :/
Nie dam rady przyjść - dziecko.
Spróbuję się pojawić znowu jutro tylko wyślijcie mi SMSa gdzie będziecie i o której.