A czy ktoś byłby takmiły i zabrał sigmę 30mm/f1.4 (jeśli ktokolwiek ma)?jakby co to dziękuję
A czy ktoś byłby takmiły i zabrał sigmę 30mm/f1.4 (jeśli ktokolwiek ma)?jakby co to dziękuję
Ja niestety musze poinformowac organizatorow ze nie bedzie mnie na zlocieubolewam ale coz wyskoczyl mi egzamin ktorego nie moge sobie odpuscic, mam nadzieje ze zrozumiecie, pozdrawiam
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!
Jakaś cisza zapanowała, a ja bym się chciał dowiedzieć - czy już wiemy/wybraliśmy, czy chociaż były jakieś propozycje dotyczące piątkowego wieczornego spotkania? Jakś knajpka wybrana czy jak?????????
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Bardzo chętnie spotkałbym się z Wami.
Gdyby plany się skrystalizowały - napiszcie gdzie i o której.
Ja niestety odpadam ze zjazdu, wypadło mi coś pilnego i nie będzie w piątek i sobotę w Krakowie
, tak więc jak ktoś prowadzi jakąś listę to proszę o wykreślenie. No cóż może w przyszłym roku się uda.
Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarski
Miałem jechać pociągiem, ale jednak jadę samochodem. Jak kto się wybiera z Łodzi lub okolic to mam trochę miejsca. Jadę w piątek po południu.
No ja jestem w Kraku już jutro, więc jestem jak najbardziej w piątek wieczór w knajpieReszta rozkładu jazdy zlotu pewnie wyjdzie w praniu...
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach