jesli padnie na weekend 29-30 to jestem na 100% bo aqratnie malzowinka ma kurs w Krakowie..
jesli natomiast wiekszosc zdecyduje ze spotykamy sie w pazdzierniku, to bede musial kombinowac ale i tak postaram sie zjawic![]()
jesli padnie na weekend 29-30 to jestem na 100% bo aqratnie malzowinka ma kurs w Krakowie..
jesli natomiast wiekszosc zdecyduje ze spotykamy sie w pazdzierniku, to bede musial kombinowac ale i tak postaram sie zjawic![]()
Mnie tez prosze wstepnie dopisac.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Bedę na bank. A że jestem Krakusem to mogę pomóc w organizacji jakby co...![]()
Zamiast do Nowej Huty można by ewentualnie dodatkowo skoczyć szukać skarbów do Wieliczki![]()
5DMKII
Oj tam skarbów :rolleyes: - zjazd do kopalni jest nie bardzo teges - raz drogo, dwa kolejki, trzy dodatkwa opłata za focenie, cztery wszędzie z przewodnikiem, a ten pedzi jak szalony i w końcu po piate sama Wieliczka jako miasto raczej wielkich walorów artystycznych nie posiada.![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Dokładnie, w kopalni w Wieliczce nie pofocicie. Tempo oprowadzania jest takie że praktycznie żadnej foty zrobić się nie da. No chyba że ktos lubi tłum na zdjeciach. Ale Wieliczka to nie tylko kopalnia!![]()
Jakby sie wybrac zorganizowana grupa to mozna spacyfikowac przewodnika i nie ruszac sie z miejsca az ostatni uczestnik wycieczki nie skonczy robic zdjec.![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Zgasi światło i tyle będzie. Albo następna grupa zacznie nam deptać po piętach.
Mam małą propozycję, ale nie wiem czy pomysł wypali:
Co powiecie na lokomotywownię w Płaszowie? Normalnie wstępu tam nie ma ale wiem że czasami robią dni otwarte. Może dało by się z nimi jakoś dogadać?
Edit listy:
1. Birez
2. pazurek
3. Kubaman
4. Venio
5. Avadra_K + latorośl
6. Tomasz Goliński
7. thorin
8. dstronczak
9. czajna
10. Soul_man
11. liquidsound
12. titit
13. gonzo44
14. canis_lupus
15. Kubak_82
16. eternus
Nieborów, tyniec, wieliczka ? jestem za![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.