a czy ja mowie ze musi sie pojawic?? w ktorym fragmencie mojego postu to wyczytalec;-)
![]()
zapytalem co robimy jesli porezygnuja osoby z konkretnego terminu i zmieni sie "sklad ilosciowy"![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
"musiala" bo po prostu chce na ten zlot przyjechac.. moze nieprecyzyjnie sie wyrazilem, ale nie sadzilem, ze do kazdego slowa trzeba tlumaczc kontekst w jakim sie je wypowiadawtedy "mniejszosc" glosujaca na inny termin stanie sie "wiekszoscia" ale i tak bedzie musiala przyjechac w terminie na ktory nie glosowala..![]()
a wracajac do zasadniczej czesci - kilka postow gadania o niczym a konkretnej odpowiedzi brak.. czemu mnie to nie dziwi![]()
Wyraziles sie zdecydowanie nieprecyzyjnie.
Jak nie ma - Avadra_k odpowiedzial - ktos nie bedzie mogl, nie chcial, to nie przyjezdza i tyle. Jego problem :-)a wracajac do zasadniczej czesci - kilka postow gadania o niczym a konkretnej odpowiedzi brak.. czemu mnie to nie dziwi![]()
Nigdy nie bylo zlotu na ktorym byly wszystkie osoby ktore sie zdeklarowaly* i nigdy takiego nie bedzie, wiec jakies kombiniwanie z terminami po tym jak sie ustali jeden nie ma sensu, bo w innym z kolei inne osoby moze nie beda mogly.
Ustalmy jeden i sie go trzymajmy - kto przyjedzie, ten przyjedzie, kto nie ten nie.
I nie tworzmy problemow tam gdzie ich nie ma.
*) tak na prawde byl jeden - w Tychach. Byly wszystkie dwie osoby ktore zapowiedzialy ze beda, pozdro Thorin![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
dobra, to może koniec odnośnie postu Kubak'a
organizatorem jest Thorin, i to Krzysiek zadecyduje, który termin jest lepszy. Ankieta to nie wybory, nie ma siły sprawczej, a jedynie pozwala się zorientować i tak ustawić zlot, żeby osoby których organizator nie lubi akurat nie mogły![]()
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
Zgadza się. Ktoś ma to zdjęcie sprzed sklepu Canona?