Zobacz wyniki ankiety: Termin IIIgo Krakowskiego Ogólnopolskiego Zlotu Canon-Board

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 9 z 36 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 351

Wątek: III Krakowski Ogólnopolski zlot Canon-Board (?)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ok, a co w przypadku jesli przeglosowany zostanie konkretny termin a pozniej czesc glosujacych na niego, stwierdzi ze jedank nie bedzie mogla sie pojawic :wink:

wtedy "mniejszosc" glosujaca na inny termin stanie sie "wiekszoscia" ale i tak bedzie musiala przyjechac w terminie na ktory nie glosowala.. wiem, wiem, jest 6 nad ranem a mnie takie *******y chodza po glowie ale moze warto przemyslec i taka ewentualnosc

nie wiem czy byl kiedykolwiek zlot na ktorym pojawilo sie 100% osob, ktore deklarowaly ze "na pewno beda" ;-)
    kombinujesz stary, jak krowa na granicy... Przede wszyskim nikt nie "musi" przyjechac tylko może i L4 nie musi przedstawiac jak się nie pojawi.. Choć ja proponuje usunąć takiego z forum...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

a czy ja mowie ze musi sie pojawic?? w ktorym fragmencie mojego postu to wyczytalec ;-)

zapytalem co robimy jesli porezygnuja osoby z konkretnego terminu i zmieni sie "sklad ilosciowy"

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

...wtedy "mniejszosc" glosujaca na inny termin stanie sie "wiekszoscia" ale i tak bedzie musiala przyjechac...
    tutaj

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    tutaj
    :razz: Oj tam, Panowie kogo nie bedzie, to nie będzie - sam sobie krzywdę zrobi i tyle... nie ma się co martwić

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

wtedy "mniejszosc" glosujaca na inny termin stanie sie "wiekszoscia" ale i tak bedzie musiala przyjechac w terminie na ktory nie glosowala..
    "musiala" bo po prostu chce na ten zlot przyjechac.. moze nieprecyzyjnie sie wyrazilem, ale nie sadzilem, ze do kazdego slowa trzeba tlumaczc kontekst w jakim sie je wypowiada

a wracajac do zasadniczej czesci - kilka postow gadania o niczym a konkretnej odpowiedzi brak.. czemu mnie to nie dziwi

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

"musiala" bo po prostu chce na ten zlot przyjechac.. moze nieprecyzyjnie sie wyrazilem, ale nie sadzilem, ze do kazdego slowa trzeba tlumaczc kontekst w jakim sie je wypowiada
    Wyraziles sie zdecydowanie nieprecyzyjnie.

a wracajac do zasadniczej czesci - kilka postow gadania o niczym a konkretnej odpowiedzi brak.. czemu mnie to nie dziwi
    Jak nie ma - Avadra_k odpowiedzial - ktos nie bedzie mogl, nie chcial, to nie przyjezdza i tyle. Jego problem :-)
    Nigdy nie bylo zlotu na ktorym byly wszystkie osoby ktore sie zdeklarowaly* i nigdy takiego nie bedzie, wiec jakies kombiniwanie z terminami po tym jak sie ustali jeden nie ma sensu, bo w innym z kolei inne osoby moze nie beda mogly.
    Ustalmy jeden i sie go trzymajmy - kto przyjedzie, ten przyjedzie, kto nie ten nie.
    I nie tworzmy problemow tam gdzie ich nie ma.

*) tak na prawde byl jeden - w Tychach. Byly wszystkie dwie osoby ktore zapowiedzialy ze beda, pozdro Thorin
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

dobra, to może koniec odnośnie postu Kubak'a

organizatorem jest Thorin, i to Krzysiek zadecyduje, który termin jest lepszy. Ankieta to nie wybory, nie ma siły sprawczej, a jedynie pozwala się zorientować i tak ustawić zlot, żeby osoby których organizator nie lubi akurat nie mogły
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

ok, a co w przypadku jesli przeglosowany zostanie konkretny termin a pozniej czesc glosujacych na niego, stwierdzi ze jedank nie bedzie mogla sie pojawic :wink:

wtedy "mniejszosc" glosujaca na inny termin stanie sie "wiekszoscia" ale i tak bedzie musiala przyjechac w terminie na ktory nie glosowala.. wiem, wiem, jest 6 nad ranem a mnie takie *******y chodza po glowie ale moze warto przemyslec i taka ewentualnosc

nie wiem czy byl kiedykolwiek zlot na ktorym pojawilo sie 100% osob, ktore deklarowaly ze "na pewno beda" ;-)
    byłem jak do tej pory na 2 mini zlotach i średnio pojawiała się gdzieś 1/5 osóbb ??: , tak więc jeśli pojawi się choćby 80% tych co się deklarują to już będzie wielki sukces :-|
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    byłem jak do tej pory na 2 mini zlotach i średnio pojawiała się gdzieś 1/5 osóbb ??: , tak więc jeśli pojawi się choćby 80% tych co się deklarują to już będzie wielki sukces :-|
    Sam powiedziałeś "mini". Zloty w Krakowie są zawsze "maxi"
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zgadza się. Ktoś ma to zdjęcie sprzed sklepu Canona?
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Strona 9 z 36 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów