Zobacz wyniki ankiety: Termin IIIgo Krakowskiego Ogólnopolskiego Zlotu Canon-Board

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 4 z 35 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 351

Wątek: III Krakowski Ogólnopolski zlot Canon-Board (?)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ostatni weekend września jestem. W 6.10 niestety ślub robię chyba że piątek lub niedziela tom gotów jest..

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Chetnie tez bym sie wybral na taki zlocik, wiec jesli nikt nie ma nic przeciwko to wpisuje sie na liste Oczywiscie termin daleki wiec moze wiele sie zmienic ale na dzien dzisiejszy jestem FREE pozdrawiam
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

dstronczak
    Guest

Domyślnie

termin niech obierze organizator, ja na pewno sie pisze

Uzależniony Awatar eternus
    Miasto
    Kraków / Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dstronczak Zobacz posta
    termin niech obierze organizator, ja na pewno sie pisze
    Też miałem to napisać.
    W końcu nam jako miejscowym (lub bez mała miejscowym) łatwiej się będzie dostosować.

Acz ankietą o termin byśmy nie pogardzili 8)

Choć my tu gadu gadu, a jeszcze nie widze osoby, która by się zgłosiła na organizatora.
    EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
    "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
    że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

hehe no ja będe na bank hrhr jestem za pierwszym łikendem pazdziernika :P wtedy na bank dostane wolne w robocie no i oczywiscie mam tym razem nadzieje ze nie dostane jakies grypy zolądkowej tym razem... eh :P no i jestem za tym by zrobic dokladny plan zlotu. By nie bylo sytuacji "ejjj co teraz?" cos ciekawego. Moze miejsca w ktorych jeszcze nie bylismy wszyscy razem. My z thorinem juz sie zastanowimy. No i oczywiscie liczymy na miejscowych w pomocy wszelakiej w organizowaniu. Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Jestem za pazdziernikiem, we wrzesniu jestem dwa tygodnie na fotkach w Norwegii i moja zdolnosc kredytowa ledwo zipie,a jeszcze Mc Gywer cos planował.Chyba skoncze w kryminale na stare lata przez tą fotografię .

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja też się piszę na pierwszy weekend października.

janmar: nie martw się, jakby co, to Cię odbijemy. Jest nas trochę, no i mamy MacGyvera po swojej stronie
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mnie bez różnicy, czy ostatni weekend września czy pierwszy października przyjeżdzam tak czy siak (oczywiście razem z Młodym)

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Avadra_K Zobacz posta
    Mnie bez różnicy, czy ostatni weekend września czy pierwszy października przyjeżdzam tak czy siak (oczywiście razem z Młodym)
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    pewnie się pojawię
    Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ps. Krzysiek, ten pomysl z powtorka Krakowskiego zlotu jest super :smile: .. tradycje trzeba kultywowac 8)
    Hehe widzę że stara wiara zlotowa dopisze

Cytat Zamieszczone przez eternus Zobacz posta
    Też miałem to napisać.
    W końcu nam jako miejscowym (lub bez mała miejscowym) łatwiej się będzie dostosować.

Acz ankietą o termin byśmy nie pogardzili 8)

Choć my tu gadu gadu, a jeszcze nie widze osoby, która by się zgłosiła na organizatora.
    Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    PS. thorin, tym razem sam sie wkopales w role "organizatora" tralalalalaaalalaa
    no jako pomysłodawca po raz trzeci to raczej już nie mam sie od czego migać , mam nadzieje ze z wydatna pomocą krakusów uda nam sie znowu zarezerwowac jakas knajpe (Gonzo, gdzie jestes?) wrzucam ankiete a co !

EDIT:

wpisujcie się na listę, narazie umieszczamy tylko pewniaków niezależnie od terminu

1. Birez
    2. pazurek
    3. Kubaman
    4. Venio
    5. Avadra_K + latorośl
    6. Tomasz Goliński
    7. thorin
    8. dstronczak
    9. czajna

pozdrawiam
    krzysiek
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 09-08-2007 o 00:03
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No to ja tez sie pokaze
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Strona 4 z 35 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów