ostatni weekend września jestem. W 6.10 niestety ślub robię chyba że piątek lub niedziela tom gotów jest..![]()
ostatni weekend września jestem. W 6.10 niestety ślub robię chyba że piątek lub niedziela tom gotów jest..![]()
Chetnie tez bym sie wybral na taki zlocik, wiec jesli nikt nie ma nic przeciwko to wpisuje sie na listeOczywiscie termin daleki wiec moze wiele sie zmienic ale na dzien dzisiejszy jestem FREE
pozdrawiam
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!
termin niech obierze organizator, ja na pewno sie pisze![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
hehe no ja będe na bankhrhr jestem za pierwszym łikendem pazdziernika :P wtedy na bank dostane wolne w robocie
no i oczywiscie mam tym razem nadzieje ze nie dostane jakies grypy zolądkowej tym razem... eh :P no i jestem za tym by zrobic dokladny plan zlotu. By nie bylo sytuacji "ejjj co teraz?" cos ciekawego. Moze miejsca w ktorych jeszcze nie bylismy wszyscy razem. My z thorinem juz sie zastanowimy. No i oczywiscie liczymy na miejscowych w pomocy wszelakiej w organizowaniu. Pozdrawiam
![]()
Jestem za pazdziernikiem, we wrzesniu jestem dwa tygodnie na fotkach w Norwegii i moja zdolnosc kredytowa ledwo zipie,a jeszcze Mc Gywer cos planował.Chyba skoncze w kryminale na stare lata przez tą fotografię![]()
![]()
.
Ja też się piszę na pierwszy weekend października.
janmar: nie martw się, jakby co, to Cię odbijemy. Jest nas trochę, no i mamy MacGyvera po swojej stronie![]()
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
![]()
Mnie bez różnicy, czy ostatni weekend września czy pierwszy października przyjeżdzam tak czy siak (oczywiście razem z Młodym)
![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Hehe widzę że stara wiara zlotowa dopisze
no jako pomysłodawca po raz trzeci to raczej już nie mam sie od czego migać, mam nadzieje ze z wydatna pomocą krakusów uda nam sie znowu zarezerwowac jakas knajpe (Gonzo, gdzie jestes?) wrzucam ankiete
a co !
EDIT:
wpisujcie się na listę, narazie umieszczamy tylko pewniaków niezależnie od terminu
1. Birez
2. pazurek
3. Kubaman
4. Venio
5. Avadra_K + latorośl
6. Tomasz Goliński
7. thorin
8. dstronczak
9. czajna
pozdrawiam
krzysiek
Ostatnio edytowane przez thorin ; 09-08-2007 o 00:03
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No to ja tez sie pokaze![]()
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II