Mam pytanie, w takim razie gdzie jest miejsce spotkania? I o ktorej, bo to gdzie pojdziemy, to jest chyba dalej znakiem zapytania![]()
Chyba ktoś pisał że oficjalnie w sobotę o 10 na rynku pod pomnikiem czy jakoś tak... w piątek to nie wiem bo ja będę w sobotę..
Jakby ktoś z Kielc chciał się zabrać to będę miał 2 miejsca wolne..
Pozdrawiam
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ja jade jutro do krk z czechowic - dziedzic - mam 2 miejsca wolne. Na zlocie z przyjemnoscia sie zjawie. A co do lokali to moge z wlasnego doswiadczenia polecic pub MOANA - ul slawkowska numerku nie pamietam(jak sie nie myle jest to 1 albo 2 brama idac od rynku) - kiedys tam byl free pub. Rezerwacja jak sie chce i oczywiscie za friko.
Piwko Zywiec 5,5 zl, winko 5 zl
www.zarazwracam.pl
Jak będę dziś w tamtych okolicach to podjadę i zarezerwuje coś.
Miejsce jest na kazimierzu, pytanie czy spotykamy się na miejscu czy na rynku i idziemy grupą.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
To niech się jeszcze określą pozostali o której przyjeżdżają i ustalimy godzinę spotkania.
18:00 - 18:30 jest jak dla mnie ok - obojetne czy na rynku czy na kazimierzu - na rynek prosciej trafic![]()
pozdrawiam
orzeh
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow