przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Mogę mieć prośbę do Ciebie? Zaproponuj coś, chcemy po prostu się napić piwa i pogadać jak to zwykle w takie piątki, zaproponuj coś jesli istnieje możliwość to zadzwoń i zarezerwuj miejsce na 15 osób.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
to ja tradycyjnie juz polece http://www.ulouisa.com/ 8)
fajna atmosfera i nie zaglosno - mozna spokojnie pogadac.. pub jest w camym centrum (rynek glowny).. w piatek wprawdzie mnie nie bedzie ale i tak polecam :-)
ps. w sobote pisze sie na 100%![]()
a może gdzieś na Kazimierzu..??
Dowiedzialem sie przed chwila: w fauscie rezerwacja jest, owszem, ale od razu musisz caly klubNo i oczywiscie za odplata, wiec to odpada. Z tego co wiem w english/re (sa obok siebie) jest podobnie, ale tam jest ogrodek wiec mozna probowac sie jakos pomiescic
Na kazimierzu prawie nic nie znam, wiec trudno powiedziecNiech inne krakusy cos napisza
![]()
byle było by piwo i coś do siedzenia![]()
Na Kazimierzu była taka fajna knajpa turecka - niestety nie pamietam nazwy - ale jest w niej taka salka gzie siedzi się na poduszkach, a salka jest na tyle spora, że pomieści 20 osób spokojnie.
Jak sobie przypomnę nazwę to dopiszę (cuż starość nie radość)
Przypomniałem sobie - Flower power !!!
Ostatnio edytowane przez Avadra_K ; 28-09-2007 o 09:16
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow