Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Przerwy w zasilaniu w 400D

Domyślnie Przerwy w zasilaniu w 400D

Nie miałem kłopotów to kupiłem sobie cyfraka....
    Podczas focenia w poziomie jest ok ale przy pionowych fotkach aparat sie wyłącza.Wystarczy przechylic o ok 20-30 st od poziomu i d...blada.
    Wyłącz-włącz i jest ok,do czasu przechyłu. Sprzęt wybitnie dla trzeźwego szczura lądowego
    Mam na toto gwarancje ale zanim oddam go do rzeźni moze ktoś wpadnie na mniej dratyczny pomysł?
    Mam młotki,pilniki,imadło jakby co
    Psuje się 400 D,nie Eos5.

Domyślnie

nikt nic nie wie???

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Coś tak jakby czujnik położenia szwankował. A czy dzieje się to regularnie za każdym razem czy od przypadku do przypadku?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

w zasadzie za kazym razem.na bateriach i na akumulatorach,bo myslalem ze tylko na akku szwankuje.
    teraz juz nawet jak przechyle 5st od poziomu to gleba.
    chyba jednak serwis....

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaj666 Zobacz posta
    (...)
    chyba jednak serwis....
    Raczej nic się chyba mądrzejszego nie wymyśli.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Wadliwy okazał sie grip.Cos tam nie kontaktowało.Grip nie orginalny,Made in Chrl, a ci jak wiadomo z Japońcami nie potrafią sie dogadac
    Szukam teraz taniego orginalnego.Może ktoś ma?

Uprawnienia umieszczania postów