Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Uwaga na sklep sirius.pl !!!!

doratto
    Guest

Exclamation Uwaga na sklep sirius.pl !!!!

Ostrzegam wszystkich przed kupnem w sklepie www.sirius.pl !!! zastanowcie sie !!!!

Kupilem w ich sklepie Canon Ixus 950is,wszystko bylo ok do czasu odebrania przesylki...byl ixus 950is ale...i tu zaczyna sie...
    1-pogniecione pudelko nie z winy GLS tylko sklepu bo przesylka byla dobrze zapakowana
    2-aparat nosi slady uzytkowania!!! sa rysy,brak folji na wyswietlaczu,odbite sa czyjes odciski palcow jest poplamiony
    3-bateria nosi slady uzytkowania slady na stykach
    4-instrukcje i plyty sa od aparatu ixus 850is !!! brak polskiej instrukcji obslugi,dodali plytke z polska instrukcja samodzielnie przez nich nagrana od ixusa 800 !! przeciez to 2 inne modele!!!!!
    5-gwarancja jest tez od ixusa 850!!! i do tego nie wypisana

domagam sie od nich wymiany towaru lub zwrotu pieniedzy zobaczymy jak sie to skonczy ale napewno bede unich osobiscie...to co w tym sklepie sie dzieje to hanba!!!!

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

doratto jeden przypadek i zaraz zapewne na połowe internetu piszesz.

Staraj się pisać takie coś po zakonczeniu "całej akcji".

Domyślnie

Kupowalem u nich rok temu w Katowicach karte CF i bylo OK.
    Rozumiem Twoje zdenerwowanie. Takie cos nie powinno miec miejsca.
    Zgadzam sie jednak z kolega. Najpierw porozmawiaj ze sprzedawca a potem opisz cala historie na forum.
    Mam nadzieje ze to jednorazowy incydent (pomylka?).

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

odeślij - niech wymienią na nowy albo kasę niech zwracają. jeżeli oczywiście nie mineło jeszcze 10 dni od dostarczenia przesyłki. możesz też ich lekko opieprzyć przy okazji
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

doratto
    Guest

Domyślnie

miejmy nadzieje ze to pojedynczy przypadek,ale wole uswiadomic ludzi o takim problemie,a tak poza to jak mozna wyslac takie cos??...nie minelo jeszcze 10 dni,aparat odeslalem zobaczymy co i jak

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja fotobank, drukarkę, skaner i inne badziewie kupowałem. towar ok tylko że nic na stanie tylko trza czekac ale max 3dni. Kupowałem wielokrotnie (bo wygoda - mam do nich 500m) ale obsługa - jakby byli obrażeni na klienta...??A może na mnie...?? tylko czemu...?? A'propos w Krakowie: fotopanorama obsługa ok. długo czekasz na odpowiedz kiedy towar i potem jeszcze na towar, ale najprędzej możesz się dogadać, D-photo: gostek zamykał i jednemu z tego forum nie sprzedał karty bo dla 250zł nie będzie alarmu z powrotem blokował, foto-tip wpadłem 10min przed zamknieciem i chciałem 85/1.8 kilka fot walnąć a pan że już zamykają poprosiłem ładnie że ja tylko 2minuty i już... Komuna wraca czy co...?? Albo taka hossa,że wszyscy klienta w dpie mają...??
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 08-08-2007 o 10:17

Coś już napisał Awatar 3SA

Domyślnie

1. Ten "sklep" ma wiele oddziałów.
    2. Kupowałem w Bielsku i Wadowicach laptopa i wszystko było ok. nawet uwzględnili rabat gdy ceny spadły z powodu obniżenia się kursu dolara/euro.
    3. Fakt, że gdy zadzwoniłem do centrali w sprawie faktury bo coś się nie zgadzało to Pan coś zaczął mędzić ale go ochrzaniłem i zakończył rozmowę westchnięciem "klient nasz pan".
    4. Sprawa się jeszcze nie zakończyła więc nie ma co siać paniki. Może zaszła jakaś głupia pomyłka albo jakiś krnąbrny pracownik, który był na wylocie postanowił się zemścić.

Wyjaśnij sprawę zanim zaczniesz krucjatę.

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    ... towar ok tylko że nic na stanie tylko trza czekac ale max 3dni.
    Ja dzwoniłem do oddziału w Bielsku i właśnie gościu stwierdził, że nie ma tego co ja potrzebuje i musi sprowadzić z innego punktu, a to potrwa

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doratto Zobacz posta
    Ostrzegam wszystkich przed kupnem w sklepie www.sirius.pl !!! zastanowcie sie !!!!
    1. poczekaj az cala sprawa sie zakonczy, wtedy wylewaj swoje zale

2. opineo.pl

3. pinia.pl

doratto
    Guest

Domyślnie

oddzial krakow mnie obslugiwal,ale sami powiedzcie jak mozna komus wcisnac takie cos?? moze bedzie wszystko ok ale umnie maja duzego minusa... narazie po odeslaniu nikt jeszcze sie do mie nie odezwal choc juz tyle dzwonilem i mieli sie skontaktowac jak najszybciej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów