Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Epson P-2000 test (dlugie!)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    No ale PCta, plyte glowna itp to mam, po dresiarsku mowiac - "wypasione na maksa" (Asus A8N SLI Deluxe, Athlon 64 3500+ , HDD na SATA, portow USB 2.0 High Speed z 8 sztuk przynajmniej, 2GB Kingston HyperX PC-400)
    Vitez, ja swoje testy robiłem na "średnio wypasionym" SunFire V20z ;-) Nie podam specyfikacji, żeby nie psuć Ci humoru i samozadowolenia ze sprzętu aczkolwiek podejrzewam, że drivery FW w Linuxie mogą być nieco gorsze niż windziane.

Nie poddaję w wątpliwość Twoich 58MB/s pokazywanych w Total Commanderze - cholera wie co i jak Windows buforuje zwłaszcza przy takiej ilości pamięci. Natomiast ciągłe "fizyczne" 50MB/s po USB 2.0 wydaje mi się trochę nieprawdopodobne.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Vitez, ja swoje testy robiłem na "średnio wypasionym" SunFire V20z ;-)
    Tez kopiowalem kilka razy dane z HDD na USB2.0 na V20z (mam ich kilka w robocie) z Solarisem10 i transfery oscylowaly ~ 15-20 MB/s a servery konfiguracje maja "nienajgorsza". Pozostaje Pogratulowac sprzetu VITEZowi

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na nowym sprzecie tez juz pare razy kopiowalem na/z Epsona P-2000 i nadal mam transfery ok 20-30 MB/s. Tez sobie gratuluje dobrych pecetow 8)

Uprawnienia umieszczania postów