A jak wlaczasz aparat to bieżesz tryb do do przegladania zdjeć ? bo wtedy powinno sie to robić
Jaki masz system
A jak wlaczasz aparat to bieżesz tryb do do przegladania zdjeć ? bo wtedy powinno sie to robić
Jaki masz system
A co jest napisane w instrukcji i na przywieszce do kabla? NAJPIERW zainstaluj oprogramowanie, a potem podłącz aparat.to komputer wykryl go, zainstalowalem sterowniki z plytyChoć ja, szczerze mówiąc, i tak najpierw podłączyłem aparat, a potem instalowałem programy - i nie było najmniejszych problemów.
Ja miałem podobny problem z komunikacją, gdy przesiadłem się (a raczej zostałem przesadzony) z A530 na A550.
Odinstaluj wszelkie oprogramowanie Canona i zainstaluj je ponownie (o ile tego jeszcze nie próbowałeś) - tylko nie podłączaj w międzyczasie ani w trakcie instalacji aparatu do komputera (chyba, że program instalacyjny tego zażąda - już nie pamiętam, jak to jest).
Pzdr
Grzesiu
mam system XP, i wlasnie gdy daje tryb przegladania, to przez chwile pojawia mi sie zdjecie a pozniej jest juz tylko czarny ekran.
robilem tez tak jak napisal FlatEric, odinstalowalem wszystko i zainstalowalem zgodnie z instrukacja. efekt byl taki, ze gdy dalem tryb przegladania, to zdjecie mi sie pojawialo i nie znikalo, z tym, ze nie moglem nic zrobic. aparat jakby sie blokowal i obojetnie co bym naciskal, to on nie reagowal