Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Kupić aparat na raty - jak , gdzie, gdy pracuje na podsatwie umowy o dzieło??

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Ja brałem w Żaglu. Podobno Lukas Bank nie lubi rat "bo mam firmę".

Co do kupowania na raty przez internet to jest trochę papierkowej korespondencji bo trzeba xero dowodu wysłać itp.

Tyle wiem, najlepiej do sklepu zadzwonić bo nie chcę czegoś pokręcić.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Berials
    Guest

Domyślnie

W Ge Banku piszą coś o pierwszej wpłacie w wysokości 25-30% i kredycie ratalnym na oświadczenie (bez zaświadczeń o zarobkach itp), ale jak zwykle pewnie tak tylko ładnie to pisze.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tyle że z tym oświadczeniem to jest tak, że też musisz oświadczyć że masz stałe dochody tu i tu, najlepiej na umowę bezterminową. Czy to sprawdzają tego nie wiem. Nie wiem też co by było gdyby się okazało, że ktoś minął się z prawdą?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Tarnów/Warszawa

Domyślnie

no nic , będe kombinował w fotopanoramie - dam znać jak mi poszło..

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tyle że z tym oświadczeniem to jest tak, że też musisz oświadczyć że masz stałe dochody tu i tu, najlepiej na umowę bezterminową. Czy to sprawdzają tego nie wiem.
    wlasnie jestem w trakcie odsylania umowy do Żagla. wniosek online nie zalapal wszystkich danych i otrzymalem telefon z zapytaniem o dochody.. pani wpisala mniej wiecej a dokladnie mowiac zanizyla moj dochod i taka umowa do mnie dotarla

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów