Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Fotografia ślubna - brak słów...

Mieszany widok

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
    Co do sony to ich jest multum wszędzie i one pracują chociaż mój znajomy robi na tym :

http://allegro.pl/item223487661_kame...gw_polska.html

Denerwuje się bo dźwięk jest w manualu i ogólnie przypomina czasy starych panasoników na ramieniu
    To bardzo dobra kamerka (osobiście pracuje na wersji AE) i zdecydowanie lepsza od VX ów o XL ach nie wspomnę. I chociaż brak automatyki poziomu dźwięku to jednak potencjometry regulacji są łatwo dostępne, wskaźnik wielosegmentowy (dokładny) a poza tym ma ona funkcję ALC więc chociaż przesterować można to trzeba być naprawdę ofermą aby to zrobić. A stare Panasie na ramieniu miały automatykę, taki lubiany przez wielu zielony napis "Auto" :-)

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

A tak BTW zawsze kiedy gadam z ojcem (dzisiaj np. też stąd ta dygresja) to mi mówi, że mam przyjeżdżać z powrotem na prowincję :-) bo roboty miałbym full. 90% jego klientów pyta się o robienie zdjęć czyli o opcję 2w1. A tu zonk - odpowiada im, że robi tylko filmowanie. Kilka procent rezygnuje z tego powodu. Owszem, ojciec robi fotki dla własnych potrzeb - np. do czołówek, ale to w ramach luzów. Tak czy siak na prowincję nie wracam. Chyba, że na emeryturę ;-) A z drugiej strony: roboty full, tylko wiadomo mniejsza kasa jak to na prowincji.

Także pozdro wyśmiewacze, przyjdzie i czas na Was Tylko życie przyciśnie.
    Swoją drogą z tego też względu mamy taki wysyp foto ślubnych.
    A mam paru znajomych co się brechtali, że oni to za chooja trzaskać kotletów nie będą. Landszafty, Akty, Fashion -yeaah! to jest to. Życie przycisnęło - też focą teraz śluby I szczęść im Panie Boże! W myśl amerykańskiego myślenia, które leży do dziś u podstaw funkcjonowania tego kraju: daj mi żyć i robić biznes and buzz off!

Żeby nie było - ślubów nie focę 'zawodowo'.

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

w Polsce chyba zaczyna sie na szczescie robic cos jak na zachodzie i ludzie wola zdjecia od 3 godzinnego filmu, fakt ze co niektorym to chyba glupio nie brac kamery (zeby nie mysleli ze nie stac lub cos w tym stylu), i coraz czesciej slysze opinie ze zdjecia sa lepsza pamiatka.

Uprawnienia umieszczania postów