Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: Publiczne egzekucje w Teheranie

Uzależniony

Domyślnie

@beetle4

paranoja? sredniowiecze?

-ksieza molestujacy nieletnich, kosciol tuszujacy sprawcow
    -politycy gwalciciele smiejacy sie do telewizji
    -aferzysci codziennosci
    -...

Kazdy kraj i kazda kultura ma swoj swiat, gdyby w ameryce nie wykorzystywano czarnych, nie zmasakrowano indian to dzisiaj nie pstrykalibyscie fotek dslr, a jak kupujecie nowe jeans to obchodzi was ze z 200pln tworca bawelny i robotnik na tajwanie dostaje 10c? Latwo wtedy zamknac oczka prawda.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    @tpop

wyjolbys, moze mialbys przez 10minut kaca moralnego ale po sniadaniu minolby
    Ostatnio edytowane przez emisiaczek ; 03-08-2007 o 21:56 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    ... to dzisiaj nie pstrykalibyscie fotek dslr...
    DSLR z japoni , robione na tajwanie przez chińskie dzieci .

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    DSLR z japoni , robione na tajwanie przez chińskie dzieci .
    wpisz w google "cmos" ... wynalazca nie ma japonsko brzmiacego nazwiska

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    no chyba bym nie wyjął aparatu
    ja bym wyciągną i robiłbym foty. ale to nie znaczy że robiłbym foty jak gościowi wpija się w szyje poliestrowy sznur - zresztą ostatnie zdjęcie pokazuje że można zrobić fotę która dużo mówi bez pokazywania tego.
    u mnie na studiach doktor Kłodkowski, który sporą część życia spędził w Indiach i jeździł po całej Azji, opowiadał nam kiedyś jak się przygotowuje w Korei psy do jedzenia i duża część osób na sali była oburzona. ale jak sie robi salami z osła albo np w Austrii można bez problemu w pewnej sieci sklepów zjeść na miejscu bułkę z koniną i serem to jakoś ludzi to nie oburza. nie wspominając jaki to szok dla hindusa by był jakby zobaczył z czego sie u nas flaczki robi
    tak samo jest z tą egzekucją. tą czy podobnym w Chinach. Hipokryzja i brak wiedzy o danej kulturze prowadzi właśnie do sądów wydawanych od razu, jednoznacznych i bez przemyślenia.
    i na koniec dobry przykład - zdjęcia Milewicza, po tym jak zginął w Iraku. Super Ekspres pokazał foty i wielkie oburzenie wśród dziennikarzy, bo przecież tak nie wolno. ale martwe dzieci to mogą pokazywać w TV albo gazecie. tak jakby inni ludzie nie mili godności, swojego życia czy rodziny. to jest właśnie hipokryzja.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Domyślnie

sredniowiecze ! bez sensu takie cos,

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Co kraj to obyczaj i moim zdaniem taka publiczna egzekucja da ludziom więcej do myślenia niż krzesło elektryczne , gdzieś w więziennej celi z dala od widzów .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Co kraj to obyczaj i moim zdaniem taka publiczna egzekucja da ludziom więcej do myślenia niż krzesło elektryczne , gdzieś w więziennej celi z dala od widzów .
    Nie był bym tego taki pewien...
    Widziałeś zdjęcie na którym każdy chciał uwiecznić ten moment aparatem/telefonem ? Przypominało to jakiś uliczny show. Właśnie to zdjęcie a nie sam wisielec było dla mnie najbardziej przerażające.

Uzależniony

Domyślnie

@Bagnet007

hehe no pieknie, to teraz zeby byc w zgodzie z sumieniam podczas robienia fotografii reporterskiej trzeba miec co .... no powiedz prosze, rozumiem ze ludzie z aparatami w telefonach i kompaktami szczegolnie ixusami sa gorszym gatunkiem, im nie wolno. Czy ludzie z 350d i kit-em tez, czyli jak ustawiamy poprzeczke ze od 30d i hmm obiektyw za 2500pln koniecznie L, mozna juz dumnie i w spokoju robic fotki zdarzeniom podlym. Zapomnialbym, trzeba miec jeszcze torbe lowepro, taka zielona kamizelke, i dyndajacy znaczek akredytacji. Uch nadajesz sie na badania Miligrama.

czym predzej lec na stadion dziesieciolecia tam sie wietnamczykow wykorzystuje, chyba jako chrzescijanin i obronca moralnosci nie morzesz spac przez to.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    @Bagnet007

hehe no pieknie, to teraz zeby byc w zgodzie z sumieniam podczas robienia fotografii reporterskiej trzeba miec co .... no powiedz prosze, rozumiem ze ludzie z aparatami w telefonach i kompaktami szczegolnie ixusami sa gorszym gatunkiem, im nie wolno. Czy ludzie z 350d i kit-em tez, czyli jak ustawiamy poprzeczke ze od 30d i hmm obiektyw za 2500pln koniecznie L, mozna juz dumnie i w spokoju robic fotki zdarzeniom podlym. Zapomnialbym, trzeba miec jeszcze torbe lowepro, taka zielona kamizelke, i dyndajacy znaczek akredytacji. Uch nadajesz sie na badania Miligrama.

czym predzej lec na stadion dziesieciolecia tam sie wietnamczykow wykorzystuje, chyba jako chrzescijanin i obronca moralnosci nie morzesz spac przez to.
    Nie wiem w ogóle dlaczego wywnioskowałeś taki sprzętowy podtekst mojej wypowiedzi.
    Chyba czegoś nie rozumiesz. Mnie nie kompletnie interesuje fotografia reporterska i nie jestem taki neutralny na to co się przede mną dzieje. Po prostu nie zrobiłbym tam ani jednego zdjęcia. Nawet gdybym miał okazję tam być to bym z niej nie skorzystał.
    I kompletnie dla mnie nie ma znaczenia czy tłum uwiecznia śmierć IXUS'em czy 1Dynką.

P.S. Do chrześcijanina mi daleko.
    Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 04-08-2007 o 13:33

Coś już napisał Awatar beetle4
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Czyli sadzicie ze komus skazanemu na smierc, nie wnikam za co, nie nalezy sie odrobina godnosci?
    |EOS Canon 1D MKIII | Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG | Sigma 70-200mm/f2.8 | Canon 50/f1.8 | Sigma 12-24mm/f4.6-5.6 DG| YN-622 |580EXII |

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów