Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: gdzie najtaniej Sandisk CF III 4gb??

Coś już napisał

Domyślnie gdzie najtaniej Sandisk CF III 4gb??

Czy ktoś może wie, gdzie można kupić Sandisk CF III 4gb, poniżej 220zł??
    Będę wdzięczna za odpowiedź.
    Pozdr.
    Foto Epoka

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Proponuję sprawdzić w porównywarkach cen, jak skapiec czy ceneo, ewentulanie allegro.

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Niestety, dokładnie 220,- (ale dostepna od ręki)
    http://www.techplanet.pl/index.php?g...e&filtr=szukaj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzbiet Zobacz posta
    Niestety, dokładnie 220,- (ale dostepna od ręki)
    http://www.techplanet.pl/index.php?g...e&filtr=szukaj
    raczej chwilowo niedostępny

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Jeżeli chodzi o allegro to chciałbym uwrażliwić kupujących na towar jaki otrzymują od sprzedawców. Niestety miałem tego pecha, że kupujący przysłał mi podróbę mimo wcześniejszych zapewnień. Jak tylko towar doszedł do mnie sprawdziłem i stwierdziłem, że ta karta chodzi jeszcze wolniej niż moja 1GB SanDisk Ultra II Miałem to szczęście, że kolega ma taką kartę (dobrą) i mogłem sprawdzić oznaczenia na niej. Okazało się, że znaczki są pomieszane i literki SAN DISK EXTREME III też wyglądały inaczej. Po tym fakcie od razu chwyciłem za klawiaturę i napisałem maila do kolesia, że karta jest tanią podróbką i żądam zwrotu gotówki za kartę oraz wszystkie koszty związane z transakcją.
    Kartę ładnie zapakowałem w kopertę i odesłałem, a sprzedawca od razu po tym jak przyszła karta wysłał pieniążki na konto.
    Dwóch moich znajomych miało podobne sytuacje z allegro więc stanowczo odradzam.
    Proponuję zapytać pewnych TIP'ów

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

raczej chwilowo niedostępny

No to chyba czytaja to forum, bo w momencie kopiowania adresu był dostępny.:eek: Zresztą, jak znam firmę, to w przypadku złożenia zamówienia szybko działają - ja w ten sposób szkło miałem po dwóch dniach...
    Ostatnio edytowane przez grzbiet ; 03-08-2007 o 21:01

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Foto Epoka Zobacz posta
    Czy ktoś może wie, gdzie można kupić Sandisk CF III 4gb, poniżej 220zł??
    Będę wdzięczna za odpowiedź.
    Pozdr.
    Być może da sie zejść poniżej tej ceny, ale trzeba uważac zeby ktoś Nam "kitu" nie wcisnał. Zwłaszcza, że podróbki krążą. Ze swojej strony moge polecić Kodak_Warszawa. Kupowałem u Nich wielokrotnie rzeczy SanDisk'a i nigdy Mnie nie zawiedli, zawsze dostawałem oryginał. Wiem że cena CF 4Gb III przekracza twój budrzet, ale może warta jest zastanowienia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciosna Zobacz posta
    Być może da sie zejść poniżej tej ceny, ale trzeba uważac zeby ktoś Nam "kitu" nie wcisnał. Zwłaszcza, że podróbki krążą. Ze swojej strony moge polecić Kodak_Warszawa. Kupowałem u Nich wielokrotnie rzeczy SanDisk'a i nigdy Mnie nie zawiedli, zawsze dostawałem oryginał. Wiem że cena CF 4Gb III przekracza twój budrzet, ale może warta jest zastanowienia
    ja u nich kupowalem ta karte za 239zl okolo miesiaca temu i mysle, ze warto zaplacic te 20 zl wiecej i miec pewnosc ze jest w porzadku a jakby co idziesz do sklepu i reklamujesz

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

ja kupiłem 2 w kwietniu a następne dwie zamówiłem dzisiaj w cyfrowaciemnia.pl mają za 235 ale sprawdzone!!!! (jest to sklepik jednego z forumowiczów) uważaj na podróbki - na szybko nie do odróżnienia a 15 zł to nic w porównaniu z utratą danych:-(
    pozdrawiam
    CANON...

Uprawnienia umieszczania postów